A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Картка платника податків – за 10 хвилин

Дата: 27.03.2024 09:50
Кількість переглядів: 19

Фото без опису

 

Турківська ДПІ інформує,  щоб отримати картку платника податків, громадянину слід звернутися до будь-якого з 24 Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у Львівській області (далі – ЦОП), розташованого найближче до місця його перебування. Зазначимо, що від початку дії воєнного стану ЦОПи  здійснюють сервісне обслуговування, зокрема, надання адміністративних послуг, платників податків незалежно від місця обліку.

У ЦОП документи опрацьовують в присутності платника. Якщо  виявляють неточності, то на місці з’ясовують необхідні дані, наприклад, щодо зміни прізвища, імені, адреси проживання, отримання оригіналів та/чи дублікатів свідоцтва про народження громадянина. 

Такий алгоритм роботи забезпечує уникнення подвійної реєстрації однієї особи в ДРФО, виключає повторне відвідування ЦОП та дозволяє видати картку платника податків впродовж 10 хвилин.

Довідково. Інформацію про адресу розташування ЦОП можна знайти на web-порталі Головного управління ДПС у Львівській області за посиланням:http://lv.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень