A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Про проведення благоустрою території міста Турка та прилеглих населених пунктів громади

Дата: 17.04.2024 09:30
Кількість переглядів: 51

Фото без описуВідповідно до пункту 20 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 року № 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів» та з метою забезпечення утримання територій населених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об'єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення Турківської міської територіальної громади,

 

З О Б О В ' Я З У Ю:

 

  1. Провести благоустрій території міста Турка та прилеглих населених пунктів громади 24 квітня 2024 року, згідно з додатком.
  1. Організувати в рамках проведення щорічної акції «За чисте довкілля» :
  • здійснення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, вулиць, доріг, тротуарів, зупинок міжміського транспорту, а також забезпечити очищення від сміття берегів водойм у населених пунктах громади;
  • залучення до участі у здійсненні зазначених заходів підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, а також громадян.

3.   Керівників структурних підрозділів міської ради, державних установ, підприємств та організацій всіх форм власності, старост старостинських округів на території міської територіальної громади організувати проведення дня благоустрою.

4.   Заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Залугу Степана Степановича визначити відповідальним за організацію проведення щорічної акції «За чисте довкілля».

 

5.   Завідувача господарством Куліковського В.І. видати товари необхідні для проведення акції.

6.   Відділ бухгалтерського обліку та звітності апарату міської ради (Бончук О.М.) провести відповідні дії щодо оформлення бухгалтерського обліку по виданих товарах.

7.   Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Залугу С.С.

ДОДАТОК

Міський голова                                               Ярослав ПАРАЩИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень