A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

У Турківському професійному ліцею відбулося відкриття навчально-практичного центру з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів»

Дата: 19.04.2024 09:35
Кількість переглядів: 49

Фото без опису18 квітня у Турківському професійному ліцею відбулося відкриття навчально-практичного центру з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів». Це знаменна подія,що відбувається в рамках реалізації державної політики реформування сфери професійно-технічної освіти,з цільовим,спільно з обласною владою,фінансуванням.

Створення Центру забезпечить можливість підвищення фахової майстерності здобувачів освіти.

НПЦ обладнано найновішим оснащенням із використанням передових технологій та комфортними і безпечними умовами навчання і праці.

На відкриття завітало багато шановних гостей:Олег Володимирович Паска, Кулепін Олександр Сергійович, Пикус Іван Олексійович, Кімак Віталій Володимирович, міський голова Турківської міської ради Ярослав Ярославович Паращич та перший заступник міського голови Олег Ваильович Гришканич.

Гості виступили із привітальним словом та побажали усім присутнім мудрості,згуртованості та натхнення вчитись та навчати. Адже за порадою Ігоря Рафаїловича Юхновського:"Якщо ми хочемо, щоб Україна розвивалася і мала перспективу, то наші діти мають бути розумнішими за дітей наших сусідів".

Після привітальних слів відбулося освячення центру о.Миколаєм та екскурсія його майстернями, а також викладачі, майстри та учні закладу провели майстер-класи.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень