Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 64-го позачергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Дата: 08.05.2024 16:30
Кількість переглядів: 87

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 10.05.2024 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.Січових Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 64-е позачергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступники міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, старости, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про обрання лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 64-ї сесії 8 скликання
  2. Про внесення в список черговості на виділення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (гр.гр. Вовчанчин В.М., Пецкович І.І., КурилякІ.М., Паздера В.В., Топільницький Ю.С., Капустіна І.С., Сенів Р.І., Сенів І.О., Пуравець М.В., Буняк Т.О., Будз М.М., Винничук М.І., Павленко А.Д., Павленко І.В., Кметик Ю.В., Іванік Б.М., Кузан О.М., Козловський Ю.В.)
  3. Про внесення в список черговості на виділення земельної ділянки для особистого селянського господарства (гр.гр. Вовчанчин В.М., Вороняк Д.Д., Мись І.В., Пецкович І.І., КурилякІ.М., Паздера В.В., Топільницький Ю.С., Сенів Р.І., Сенів І.О., Пуравець М.В., Буняк Т.О., Будз М.М., Винничук М.І., Мицяк Р.Р., Павленко А.Д., Павленко І.В., Кметик Ю.В., Іванік Б.М., Кузан О.М., Козловський Ю.В.)
  4. Про внесення в список черговості на виділення земельної ділянки для дачного будівництва (гр.гр. Ільницький С.С., Вовчанчин В.М., Вороняк Д.Д., Мись І.В., Пецкович І.І., КурилякІ.М., Паздера В.В., Топільницький Ю.С., Сенів Р.І., Сенів І.О., Пуравець М.В., Буняк Т.О., Будз М.М., Винничук М.І., Павлишин М.І., Павленко А.Д., Павленко І.В., Кметик Ю.В.)
  5. Про внесення в список черговості на виділення земельної ділянки для ведення садівництва (гр.гр. Ільницький С.С., Вовчанчин В.М., Вороняк Д.Д., Мись І.В., Пецкович І.І., КурилякІ.М., Топільницький Ю.С., Сенів Р.І., Сенів І.О., Пуравець М.В., Буняк Т.О., Будз М.М., Винничук М.І., Павленко А.Д., Павленко І.В., Кметик Ю.В., Іванік Б.М., Кузан О.М., Козловський Ю.В.)
  6. Про безоплатну передачу громадянам земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території Турківської ТГ
  7. Про надання дозволу БТФ «Чертур» на передачу земельної ділянки в суборенду ТзОВ «ГАЛ-КОМ»
  8. Про розгляд заяви ТОВ «КОЗАК ЕНЕРДЖІ»
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:013:0151 для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул.Д.Галицького,2 в м. Турка Турківській автомобільній школі ТСОУ
  10. Про передач у державну власність земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0488 в державну власність Львівській обласній прокуратурі
  11. Про зміну цільового призначення земельних ділянок (згідно додатку №1) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код КВЦПЗ-01.01) і підготовки Лотів до проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди цільове призначення якої змінюється
  12. Про продовження терміну дії договору оренди до 5 років земельної ділянки площею 0,017 га, кадастровий номер 4625510100:01:008:0058 для обслуговування ремонтної майстерні в м. Турка вул. Круг-Городище,25а Самбірського району Львівської області Шугалу О.В.
  13. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для індивідуального садівництва Литвак Г.І.
  14. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, кадастровий номер 4625510100:01:013:0113 площею 0,0400га, що надається у власність шляхом викупу Питчак Р.В.
  15. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, кадастровий номер 4625588200:01:005:0038 площею 0,0593га, що надається у власність шляхом викупу Неліпович Н.І.
  16. Про передачу земельної ділянки комунальної власності в спільне часткове користування без визначення часток в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Мурис І.Я. та Мурис І.Б.
  17. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з цільовим призначенням (01.03) для ведення особистого селянського господарства кадастровий номер 4625586900:05:013:0001 для будівництва та обслуговування відпочинкового-розважального комплексу (07.01) Писанчин С.А.
  18. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства кадастровий номер 4625582900:01:012:0001 на категорію для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ільницькому Г.І.
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Маковецькому М.Є.
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (01.01.) Андрущакевич Г.В.
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (01.01.) Дзондзі В.Б.
  22. Про розроблення історико- культурного опорного плану міста Турки Самбірського району Львівської області.
  23. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності для будівництва та обслуговування Алеї Слави Турківській міській раді
  24. Про затвердження детального плану території земельної ділянки  приватної власності по зміні цільового призначення (11.02) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості Немерюку О.М.
  25. Про погодження структури Комунального некомерційного підприємства «Турківська центральна міська лікарня» Турківської міської ради Самбірського району Львівської області на 2024 рік
  26. Про встановлення надбавки міському голові.
  27. Про уточнення коштів спеціального фонду бюджету Турківської міської ради
  28. Про закупівлю і передачу квадрокоптера DJI Mavic 3Т – 1од. на виконання заходів з територіальної оборони
  29. Про внесення змін до Програм Турківської міської ради
  30. Про внесення змін до показників бюджету Турківської міської територіальної громади на 2024 рік 13585000000

ЗАПРОПОНОВАНО ДОПОВНИТИ З ГОЛОСУ:

  1. Про включення об’єкту до Переліку другого типу та надання дозволу на здачу в оренду частини нежитлового приміщення і укладення договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Турківської міської ради (пропозиція Блажівський М.М.)
  2. Про надання дозволу відділу освіти, культури і туризму на укладання договору на виконання робіт з поточного ремонту сходів Турківсткої дитячої музичної школи (пропозиція Блажівский М.М.)
  3. Про скасування рішення виконавчого комітету Турківської міської ради від 10.02.2022 №10 «Про розгляд заяви ФОП Онишко І.В. щодо встановлення комплексу тимчасових споруд  для здійснення підприємницької діяльності за адресою майд.Т.Шевченка (біля кінотеатру) м.Турка» (пропозиція Федаш М.М.)
  4. Про затвердження проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг-капітальний ремонт нежитлового приміщення під віддалене робоче місце ЦНАПу Турківської міської ради за адресою с.Завадівка, вул.Центральна,8Б Самбірського району Львівської області»
  5. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства кадастровий номер 4625583400:03:000:0064 на категорію для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Протасені М.І.
  6. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства кадастровий номер 4625583400:03:000:0064 на категорію для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Протасені М.І. та Макогон К.А.
  7. Про внесення змін в рішення №1295 від 25.01.2018 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Гав’як Т.І.»

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ

БРОШУРА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень