Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

В Турці відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Дня матері

Дата: 13.05.2024 08:59
Кількість переглядів: 107

Фото без описуУсі українці відзначають день найдорожчої у житті людини – МАМИ. Це найважливіші жінки для кожного з нас. І здається закономірним, що ми відзначаємо таке свято. Так, у неділю, 12 травня, в місті Турка (майдан Шевченка) відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Дня матері .

«Цей день – це ще один привід подякувати мамі за любов, турботу і підтримку і сказати їй про те, що вона – найрідніша та найдорожча людина, - звернувся до присутніх міський голова Ярослав Паращич.

Однак, в нашій країні триває війна, де щодня вмирають кращі діти матерів, кращі сини і дочки України. Тому багато матерів нашої країни зустрічають це свято зі сльозами на очах, адже їхні діти вже ніколи не переступлять поріг рідної домівки, не скажуть таке миле кожному серцю слово «мама». Ваші діти, шановні матері – Герої! А Герої не вмирають, вони просто йдуть…Їхні імена будуть навіки викарбувані в історії країни, в наших серцях.

Дякуємо вам за ваших синів, за ваше терпіння і мужність, за вашу витримку і материнську любов.

Дякуємо вам за ласку і ніжність, за довгі та безсонні ночі, за переживання та турботу, за напутні слова і благословення, за мудрі поради та безмежну любов.

Щастя і здоров’я всім вам, дорогі матері! Поваги і підтримки від синів, чоловіків та братів, а від Всевишнього - благословення! Зичу вам радості, добробуту, довгих років життя на радість дітям, онукам і правнукам!

Бережіть себе, своїх рідних та близьких, бережіть свої родини! Миру і злагоди у ваші оселі!».

Присутніми на святі були матері, чиї сини віддали життя на війні, навічно залишившись в пам'яті героями України! Міський голова Ярослав Паращич спільно з помічником депутата Верховної ради України Андрія Лопушанського Іриною Кірою вручили матерям квіти, солодощі та подяки за материнську самовідданість.

Потішили присутніх своїми виступами вихованці Турківської дитячої музичної школи, Будинку дитячої та юнацької творчості, солісти Християнської Церкви "Церква Христа", колектив "Зернятка".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень