A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 58-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 11.12.2018 22:57
Кількість переглядів: 450

Скликання 58-го чергового засідання
сесії Турківської міської ради

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження від 11.12.2018 року - 20 грудня 2018 року о 11:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 57-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 58-ї чергової сесії 7 скликання.
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування торгового павільйону Гунчак Т.В.
  3. Про розгляд заяв Яворської Р.І.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Білас І.М.
  5. Про розгляд заяви Яворського В.В.
  6. Про розгляд заяви ФОП Павлович І.В.
  7. Про внесення змін в рішення від 15.10.2015 року№3001 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Юсипович Л.Б.»
  8. Про розгляд заяви Макарик В.В.
  9. Про внесення змін в рішення від 21.12.2017 року №1223 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню та відновленню меж земельної ділянки комунальної власності для обслуговування індивідуального гаража Комарницькій Я.Л.»
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Бахур Г.В.
  11. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства  кадастровий номер 4625510100:01:014:0123 на категорію під будівництво  та обслуговування магазину із складським  приміщенням Ільницькому О.М.
  12. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства кадастровий номер 4625510100:01:019:0094 на категорію під будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Малендевич І.М.
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Федаш А.І.
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню та відновленню меж земельної ділянки комунальної власності для обслуговування індивідуального гаража Макар М.М.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Дульнявці В.В.
  16. Про скасування рішень сесії Турківської міської ради від 26.06.2018 року №1544 та від 27.09.2018 року №1683 Черчович М.І.
  17. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку, господарських будівель та споруд Сенюшкович О.І.
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності під міський парк по вул.С.Стрільців Турківській міській раді
  19. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Яцук І.М.
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасенку В.В.
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Піцун Р.А.
  22. Про підтвердження розпорядження міського голови від 03.12.2018 №63-ОД «Про уточнення коштів по спеціальному фонду на 2018 рік (платні послуги)»
  23. Про підтвердження розпорядження міського голови від 05.12.2018 №66-ОД «Про уточнення коштів по загальному фонду на 2018 рік»
  24. Про підтвердження розпорядження міського голови від 06.12.2018 №68-ОД «Про уточнення коштів по загальному фонду на 2018 рік»
  25. Про підтвердження розпорядження міського голови від 07.12.2018 №69-ОД «Про уточнення коштів по спеціальному фонду на 2018 рік (платні послуги)»
  26. Про розгляд звернення Будинку дитячої та юнацької творчості відділу освіти Турківської районної державної адміністрації
  27. Про затвердження Програми розвитку футболу та зокрема підтримки ФК «Карпати» Турка для участі в чемпіонаті області з футболу на 2019 рік
  28. Про розгляд звернення Турківської районної державної адміністрації щодо передбачення співфінанмування на рекультивацію полігону твердих побутових відходів в ур. «Вільховата»
  29. Про затвердження Програми здійснення ефективних заходів щодо попередження та профілактики скоєння повторних злочинів серед осіб звільнених з місця позбавлення волі та осіб засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі на 2019 рік
  30. Про розгляд звернення Турківського районного сектору філії державної установи «Центр Пробації» у Львівській області
  31. Про затвердження Програми захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2019 рік
  32. Про затвердження Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на у м.Турка на 2019-2020 роки
  33. Про затвердження Програми про надання одноразової матеріальної (фінансової) допомоги малозабезпеченим громадянам, які опинилися у скрутній життєвій ситуації, учасникам бойових дій (АТО/ООС) та членам сімей загиблих учасників бойових дій (АТО/ООС) міста на 2019 рік
  34. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 11.02.2016 №216 «Про затвердження Положення про порядок надання одноразової матеріальної (фінансової) допомоги малозабезпеченим громадянам, які опинилися у скрутній життєвій ситуації і проживають на території міста»
  35. Про встановлення плати для батьків або осіб які їх замінюють за перебування дітей в комунальних дошкільних навчальних закладах міської ради
  36. Про встановлення надбавки міському голові, заступнику та секретарю за виконання особливо важливої роботи  та виплати заохочувального характеру
  37. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м.Турка, що підлягають передачі в оренду на умовах конкурсу у 2019 році
  38. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м.Турка, що підлягають приватизації у 2019 році
  39. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м.Турка, що підлягають передачі в оренду без проведення конкурсу у 2019 році
  40. Про погодження вартості оплати теплової енергії, виробленої з використанням твердопаливних котлів, в м. Турка Львівської області для державних підприємств, установ, організацій, які фінансуються з державного бюджету та бюджету Турківського району
  41. Про бюджет Турківської міської ради на 2019 рік

Питання що пропонуються добавити з голосу:

42. Про передачу дошкільних навчальних закладів з комунальної власності територіальної громади міста Турка до спільної власності територіальних громад Турківського району

43. Про скасування рішення сесії міської ради від 29.11.2018 року № 1751 «Про затвердження штатного розпису КП «Турківське житлово-комунальне управління»

44. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 29.11.2018 року №1752 «Про переведення штатних одиниць»

45. Про підтвердження розпорядження міського голови від 19.12.2018 №72-ОД «Про уточнення коштів загального фонду»

46. Про затвердження пропозицій на фінансування за рахунок коштів громадського бюджету (бюджету участі) м.Турка у 2019 році

47. Про надання дозволу ТзОВ «Сила струму» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування мікрогідроелектростанції (МГЕС) на річці Яблунькав м.Турка по вул.Травнева,96-в Турківського району Львівської області

48. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Гошовській М.Б.

49. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Сіданич В.М.

50. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Мамчук В.В.

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень