A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося засідання виконавчого комітету Турківської міської ради

Відбулося засідання виконавчого комітету Турківської міської ради

Сьогодні, 14 грудня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Турківської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ярослава Паращича, за участі першого заступника міського голови Олега Гришканича, заступника міського голови Степана Залуги, секретаря міської ради Олександра Гвоздінського, членів виконавчого комітету, старостів та запрошених.

13:29 14.12.2023

На Турківщині вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

На Турківщині вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС щорічно відзначається в Україні 14 грудня - у день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС. Кожна хвилина цього надзвичайного будівництва – це мужність і професіоналізм, самовідданість і самопожертва ліквідаторів заради збереження життя людей в Україні та в усьому світі.

13:25 14.12.2023

Скликання 56-го чергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Скликання 56-го чергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 20.12.2023 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.Січових Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 56-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

16:05 13.12.2023

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

З метою належного відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 14 грудня 2023 року о 12:00 год біля пам’ятного знаку ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС відбудеться захід до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

15:00 13.12.2023

Відбулося засідання постійної депутатської комісії

Відбулося засідання постійної депутатської комісії

Сьогодні, 13 грудня, під керівництвом голови комісії Петра Юдицького за участі секретаря міської ради Олександра Гвоздінського та членів комісії відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань агропромислового розвитку, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища, архітектури, містобудування та діяльності житлово-комунального господарства. На порядку денному розглянуто заяви стосовно земельних питань, з усіх питань прийняли рішення щодо внесення їх на розгляд чергової сесії міської ради з деякими уточненнями та доповненнями.

14:30 13.12.2023

Шановні платники податків! 

Шановні платники податків! 

14 грудня 2023 року Головним управлінням ДПС у Львівській області буде проведено онлайн – семінар для платників податків Львівської області на тему: «Поновлення податкових перевірок: що зміниться?» 

13:33 13.12.2023

Закуплено літописи «Бойківщина» на всі загальноосвітні школи Турківської громади

Закуплено літописи «Бойківщина» на всі загальноосвітні школи Турківської громади

З ініціативи міського голови Ярослава Паращича за підтримки начальника відділу освіти, культури і туризму міської ради Михайла Блажівського було закуплено літописи «Бойківщина» на всі загальноосвітні школи Турківської громади.

11:24 13.12.2023

Про освітній курс «Єдина Україна»

Про освітній курс «Єдина Україна»

Міністерство молоді та спорту України спільно з Фондом Східна Європа створили та запустили онлайн-курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності» на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло! Цей курс спрямований на формування національної та громадянської ідентичності у населення, підвищення рівня знань про історію боротьби за незалежність України, волонтерські рухи, поглиблення знань з новітньої історії України – її європейський вибір. Автори лекцій освітнього курсу – науковці й науковиці Українського інституту національної пам’яті та Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Реєстрація на курс: https://courses.zrozumilo.in.ua/courses/coursev1:eef+EEF046+Nov2023/about

08:45 13.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень