A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні платники податків! 

Шановні платники податків! 

14 грудня 2023 року Головним управлінням ДПС у Львівській області буде проведено онлайн – семінар для платників податків Львівської області на тему: «Поновлення податкових перевірок: що зміниться?» 

13:33 13.12.2023

Закуплено літописи «Бойківщина» на всі загальноосвітні школи Турківської громади

Закуплено літописи «Бойківщина» на всі загальноосвітні школи Турківської громади

З ініціативи міського голови Ярослава Паращича за підтримки начальника відділу освіти, культури і туризму міської ради Михайла Блажівського було закуплено літописи «Бойківщина» на всі загальноосвітні школи Турківської громади.

11:24 13.12.2023

Про освітній курс «Єдина Україна»

Про освітній курс «Єдина Україна»

Міністерство молоді та спорту України спільно з Фондом Східна Європа створили та запустили онлайн-курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності» на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло! Цей курс спрямований на формування національної та громадянської ідентичності у населення, підвищення рівня знань про історію боротьби за незалежність України, волонтерські рухи, поглиблення знань з новітньої історії України – її європейський вибір. Автори лекцій освітнього курсу – науковці й науковиці Українського інституту національної пам’яті та Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Реєстрація на курс: https://courses.zrozumilo.in.ua/courses/coursev1:eef+EEF046+Nov2023/about

08:45 13.12.2023

Турківська міська рада висловлює слова великої вдячності нашим партнерам - благодійникам ТОВ "Еко – Оптіма»

Турківська міська рада висловлює слова великої вдячності нашим партнерам - благодійникам ТОВ "Еко – Оптіма»

Турківська міська рада висловлює слова великої вдячності нашим партнерам - благодійникам ТОВ "Еко – Оптіма» за подаруночки для дитячих садочків міста Турки . Особлива подяка директору Зіновію КОЗИЦЬКОМУ.

09:39 07.12.2023

Урочисте відкриття Центру Героїв в місті Турка

Урочисте відкриття Центру Героїв в місті Турка

Сьогодні, у День Збройних сил України в Турківській громаді відбулося урочисте відкриття Центру Героїв У даному заході взяли участь керівник БФ «Львівщина» Тарас Зозуля, капелан 80-ї бригади  от.Василь, міський голова Ярослав Паращич, перший заступник міського голови Олег Гришканич, секретар міської ради Олександр Гвоздінський, священнослужителі міста, військовослужбовці та ветерани, запрошені та гості міста, ЗМІ. Даний заклад очолила Олена Вовчанська - жінка безвісти зниклого воїна-добровольця Михайла Вовчанського.

15:31 06.12.2023

В Турківській громаді відбулося відкриття оновленої бібліотеки

В Турківській громаді відбулося відкриття оновленої бібліотеки

У величні свята - Дня Святого Миколая та Дня Збройних сил України, які сьогодні відзначає наша країна в Турківській міській бібліотеці для дітей (філія комунального закладу "Публічна бібліотека" Турківської міської ради) в рамках проєкту "Людський вимір", який впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади, відбулося відкриття оновленого бібліотечного простору для наших дітей - наймолодших користувачів.

14:37 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень