A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 49-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 22.05.2018 11:00
Кількість переглядів: 494

Фото без опису

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження від 22.05.2018 року - 31 травня 2018 року о 11.00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 49-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 49-ї чергової сесії 7 скликання.
  2. Про підтвердження розпорядження 9-АГ від 07.05.2018 року.
  3. Про надання дозволу на розробку детального плану території кварталу індивідуальної житлової забудови по вул.Травнева.
  4. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної  власності  під спортивний  майданчик по вул. Самбірська.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Славич В.В.
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Хомин М.В.
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Білинському Р.О.
  8. Про розгляд заяви Синичич Р.В.
  9. Про розгляд заяви Будз М.В.
  10. Про розгляд заяви Кожушко Р.С.
  11. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Богдан І.М.
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Роздольській О.І.
  13. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Роздольським І.І.
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Роздольській Г.А.
  15. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Тарасенко С.Т.
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Тарасенко В.В.
  17. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Хащівською М.В.
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Доротич Г.І.
  19. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Шевців О.Р.
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Шевців В.М.
  21. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Годій М.О.
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Годій К.І.
  23. Про розгляд заяви Копитчак М.М.
  24. Про розгляд заяви Кропивницької М.В.
  25. Про розгляд заяви Місько Г.В.
  26. Про розгляд заяви Яворського В.Й.
  27. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Бойко І.М.
  28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва ЖБ господарських будівель та споруд Налисник О.М.
  29. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Вовчанського В.В.
  30. Про  надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/  на земельну ділянку комунальної  власності  під будівництво житлового будинку господарських будівель та споруд Прик Л.П.
  31. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Годій Г.М.
  32. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Кіпень Ф.І.
  33. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Леньо М.О.
  34. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Луговому М.М.
  35. Про  надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/  на земельну ділянку комунальної  власності  під будівництво індивідуального гаража Місько В.В.
  36. Про  надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/  на земельну ділянку кадастровий номер 4625510100:01:028:0078 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, кафе-бару, магазину та житлових приміщень Германчук О.М.
  37. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель та споруд Сипливій С.В.
  38. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Сливар Р.С.
  39. Про  надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/  на земельну ділянку комунальної  власності  під будівництво індивідуального гаража Турянському М.М.
  40. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Фроловій О.І.
  41. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Фроловій О.І.
  42. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Сливар Б.П.
  43. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Шандрович Л.Б.
  44. Про надання дозволу на виготовлення містобудівної документації/ детальний план території/ по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства на категорію комерційного призначення під будівництво та обслуговування придорожнього сервісу по вул. Травнева Роздольському М.М.
  45. Про надання дозволу на виготовлення містобудівної документації/ детальний план території/ по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства на категорію під будівництво житлового будинку господарських будівель та споруд Гав’як Я.О.
  46. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Мельниковичу Й.М.
  47. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для особистого селянського господарства Писанчин А.В.
  48. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Яруті Я.Л.
  49. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Дупіряк В.Д.
  50. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Круц О.Р.
  51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Синичич Н.В.
  52. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Синичич Н.В.
  53. Про погодження виділення земельної ділянки за межами м.Турка для розміщення та експлуатації об’єкту телекомунікації ПрАТ«ВФ Україна».
  54. Про розгляд заяви Слободнюк М.О.
  55. Про розгляд заяви Лопати М.В.

МАТЕРІАЛИ  СЕСІЇ

Питання що пропонуються добавити з голосу:

56. Про переведення штатних одиниць

57. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради від 21.12.2017 №1242 «Про бюджет Турківської міської ради на 2018 рік»

58. Про уточнення бюджету загального фонду

59. Про уточнення коштів по спеціальному фонду (бюджет розвитку)

60. Про затвердження Програми організації громадських та інших робіт тимчасового характеру у місті Турка на 2018 рік

61. Про затвердження макету Герба, Прапора та Хоругви міста Турка Львівської області

62. Про затвердження проектно-кошторисної документації по робочому проекту  «Реконструкція комунальної дороги по вул.Міцкевича в м.Турка Львівської області»

63. Про внесення змін до складу тендерного комітету Турківської міської ради

64. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради від 30.11.2017 №1205 «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2018 рік»

65. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2019 рік

66. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2019 рік

67. Про встановлення місцевих податків і зборів на 2019 рік (транспортного, туристичного, єдиного)

68. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради від 30.06.2016 №538 «Про затвердження Правил благоустрою міста Турка в новій редакції»

69. Про внесення змін в рішення №1092 від 20.09.2012р Когут П.П.

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень