A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Зрізання дерев на міському кладовищі

Дата: 11.06.2018 11:52
Кількість переглядів: 586

Турківська міська рада повідомляє, що секретарем міської ради О.Гвоздінським було проведено робочі зустрічі із настоятелями та головами церковних десяток релігійних конфесій м.Турка з питання зрізання дерев на міському кладовищі. Були присутні – настоятель храму Різдва Христового УАПЦ о.Микола Різак, голова церковної десятки Мар’ян Зелінко, настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці УПЦ КП о.Михайло Благун, голова церковної десятки Віктор Саварин, голова церковної десятки храму Святих апостолів Петра і Павла УГКЦ Василь Мельник, настоятель релігійної громади костелу Успіння Пресвятої Богородиці Діви Марії УРКЦ о.Анджей Міграла.

Представниками релігійних громад цілковито було підтримано ініціативу зрізання дерев за кошти міської ради та дано пропозицію, щодо оголошення в церквах збору коштів, що будуть призначені на видалення дерев.

Нагадаю, що силами міської ради було виділено 73 тис. грн. на видалення аварійно-небезпечних дерев на міському кладовищі в м.Турка, роботи було розпочато 05.06.2018 року, планується зрізати половина усіх дерев на кладовищі від загальної кількості.

Залишиться приблизно 20 дерев.

Звертаюся до жителів м.Турка – ошатними та впорядкованими мають бути не лише наші подвір’я, присадибні ділянки, території релігійних громад, а й територія вічного спокою, де сплять близькі нам люди та люди в яких вже немає живих родичів. Не будьте байдужими, згуртуймося, та наведімо лад на міському кладовищі.

 

Секретар міської ради
О.Гвоздінський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень