A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 50-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 18.06.2018 11:54
Кількість переглядів: 450

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження від 15.06.2018 року - 26 червня 2018 року о 11:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 50-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 50-ї чергової сесії 7 скликання.
  2. Про розгляд заяви Писанчин О.М.
  3. Про розгляд заяви Білинської Т.С.
  4. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Черчович М.І.
  5. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Галич З.З.
  6. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Вільчинському В.М.
  7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку Лоневській М.М.
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Фазан С.І.
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Попівняк О.В.
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Попівняк О.В.
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Кречківському І.Є.
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Кречківському І.Є.
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Блажівській Л.М.
  14. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Будз В.В.
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Будз М.Й.
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування виробничих споруд Філія «Старосамбірський райавтодор»
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво магазину з офісним приміщенням Кузьо Г.М.
  18. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Бабій О.М.
  19. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Яворському М.Л.
  20. Про затвердження документації землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування торгового павільйону та передачу в короткострокову оренду на 5-ть років Співак М.М.
  21. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Лешкович М.І.
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Ватраль М.К.
  23. Про розроблення схеми санітарної очистки міста Турка.
  24. Про надання згоди на укладення договору оренди нежитлового приміщення.

Питання що пропонуються добавити з голосу:

 

25. Про внесення змін в рішення №1536 від 01.06.2018 року «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2019 рік».

26. Про звернення Турківської міської ради Львівської області до Президента України та голови Верховної Ради України щодо невідкладного забезпечення розгляд у другому читанні та прийняття в цілому проекту Виборчого кодексу (проект № 3112-1 від 02.10.2015)

27. Про передачу в короткострокову оренду терміном до 5-ти років земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:016:0103 для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд по вул. Середня,46 Копитчак В.Й.

28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Рогач К.М.

29. Про розгляд земельного спору та затвердження Акту обстеження земельної ділянки від 22.06.2018 року.

30. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 30.11.2017 року №1143 «Про затвердження Програми захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018 рік»

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень