A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Перевірка димових та вентиляційних каналів

Дата: 19.06.2018 15:39
Кількість переглядів: 851

Фото без описуТурківська міська рада повідомляє, що у зв’язку із зверненням Старосамбірскьої дільниці Самбірського відділення ПАТ «Львівгаз» та згідно із Правилами безпеки систем газопостачання України власники житлових і громадських будинків повинні своєчасно перевіряти стан димових і вентиляційних каналів, оголовки димоходів і в разі потреби проводити ремонт.

Відтак, ПАТ «Львівгаз» нагадує (https://lv.104.ua/ua/for-clients/do-uvagi-klijentiv/id/lvivgaz-nagaduje-osnovni-pravila-bezpeki-u-zvjazku-21531), що для збереження життя і здоров’я власного та своїх близьких, необхідно дотримуватись кількох простих правил:

  1. при користуванні газовими приладами забезпечити доступ повітря в приміщення;
  2. щоб уникнути обмерзання оголовків димоходів та скупчення чадного газу в приміщенні, мешканцям домоволодінь необхідно здійснювати огляд димових каналів не рідше одного разу на місяць у зимовий період;
  3. за допомогою легкої смужки паперу до та під час користування газовими приладами перевіряти тягу в димових та вентиляційних каналах. Для цього прикласти смужку паперу до отвору димоходу. Якщо смужка залишиться нерухомою – тяга в димоході відсутня - газовими приладами користуватись заборонено;
  4. звернутись в спеціалізовану організацію, яка має дозвіл для ремонту димових та вентиляційних каналів вашого домоволодіння.
  5. не рідше одного разу на рік, перед початком опалювального сезону організувати перевірку технічного стану ДВК вашого домоволодіння.

 

Увага! В разі виявлення несправностей газового приладу або наявності запаху газу необхідно перекрити контрольний кран, вийти з приміщення та викликати аварійну газову службу за номером «104».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень