A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

ОБ'ЄКТИВНІСТЬ ОЦІНЮВАННЯ ПРОЕКТУ ДФРР

Дата: 04.05.2018 14:01
Кількість переглядів: 654

Турківською міською радою 10 листопада 2017 року було подано проект регіонального розвитку «Реконструкція адміністративного корпусу та складів виробничої бази Турківського КП ЖКУ по вул.Д.Галицького,20 в м.Турка, Львівської області», що міг реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2018 році.

Рішення 41 сесії Турківської міської ради 7 скликання від 09.11.2017 №1133 «Про співфінансування інвестиційного проекту, що може реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2018 році» гарантовано співфінансування інвестиційного проекту в сумі 1 183 000,00 гривень.

Однак з невідомих причин ПРОЕКТ не був відібраний до реалізації та не включений в перелік інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в 2018 році (лист Львівської ОДА від 09.02.2018 №5/5-1099/0/2-18-11) надісланий Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Міською радою скеровано до Мінрегіону запит, щодо надання інформації щодо об’єктивності оцінки ПРОЕКТУ та долучено обґрунтування необхідності проведення повторного, об’єктивного та незалежного оцінювання ПРОЕКТУ під номером 017262-ЛВ.

На днях Ми отримали відповідь з департаменту впровадження пріоритетних проектів регіонального розвитку Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.03.2018 №8/19-52-18 згідно якого, Мінрегіон надіслав лист до Львівської ОДА для надання обґрунтованого оцінювання зазначеного ПРОЕКТУ.

Чекаємо на результат!
Секретар міської ради
О.Гвоздінський

 

Довідка: Створення Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) є однією з умов прискорення соціально-економічного розвитку регіонів України, переведення державних інструментів розвитку регіонів на нову основу, відхід від старої практики фінансування виключно будівництва все нових об’єктів, передусім бюджетної сфери, які домінували в переліках фінансування за кошти субвенції на соціально-економічний розвиток регіонів, субвенцій на соціально-економічний розвиток окремих територій, державних цільових програмах. Створення ДФРР дозволяє започаткувати в Україні фінансування проектів регіонального розвитку на конкурсній основі та відповідно до регіональних стратегій розвитку та планів заходів з їх реалізації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень