A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Комісія по земельних питаннях

Дата: 18.07.2017 14:18
Кількість переглядів: 621

Фото без опису

18 липня 2017 року о 1600год. в кабінеті секретаря міської ради (м.Турка, пл. Ринок, 26, ІІ поверх) розпочнеться засідання постійної депутатської комісії по земельних питаннях. Голова комісії Миньо А.Я. запрошує усіх заявників та бажаючих взяти участь у роботі комісії.

 

Порядок денний:

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Миньо Я.С.
  2. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню та відновленню меж земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Ребій Г.В.
  3. Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території
  4. Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Баган В.Т.
  6. Про розгляд заяви Баган Т.М. учасника АТО
  7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню та відновленню меж земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Кожухаренко І.В.
  8. Про внесення змін в рішення сесії № 878 від 27.04.2017р.
  9. Про погодження виділення земельної ділянки за межами м.Турка для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Кичера»  Даниляк М.Ю.  учаснику АТО
  10. Про розгляд заяви Даниляк М.Ю. учасника АТО
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню та відновленню меж земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських  будівель і споруд Васильків В.В.
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування  торгового павільйону Севера М.І.
  13. Про  укладання  договору про оплату за використання земельної ділянки на умовах оренди
  14. Про розгляд заяви Мокрик Я.М.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою по встановленню та відновленню меж земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Михайлечко О.С.
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд  Попівняк В.В.
  17. Про розгляд заяви Курій М.М.
  18. Про розгляд заяви Курій М.М.
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд  Кузьо Б.Д.
  20. Про погодження виділення земельної ділянки за межами м.Турка для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Кичера» Кітраль Ю.В. учасник АТО
  21. Про передачу  в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд  Вовчанському Д.Д.
  22. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Библик М.М.
  23. Про затвердження документації землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування цеху по виготовленню брикетів з відходів деревини та передачу в короткострокову оренду до 5-ти років Бабій А.П.
  24. Про затвердження документації землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування цеху по виготовленню брикетів з відходів деревини та передачу в короткострокову оренду до 5-ти років Бабій А.П.
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства  Круц І.Є.
  26. Про відміну рішення № 113 від 07.09.2006р.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень