A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 40-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 18.10.2017 15:47
Кількість переглядів: 611

Фото без описуРозпорядження від 17.10.2017 року №317

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження голови міської ради, 26 жовтня 2017 року о 11.00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 40-ве чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови із виконавчих питань, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовну проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про розгляд заяви учасника АТО Бущак А.А.
  2. Про розгляд заяви учасника АТО Марич В.М.
  3. Про розгляд заяви учасника АТО Яворського І.В.
  4. Про розгляд заяви учасника АТО Пузич Р.Д.
  5. Про розгляд заяви Синичич І.В.
  6. Про розгляд заяви Канарєєвої І.В.
  7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки комунальної власності в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Вовчанчин Г.Є.
  8. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Кропивницькій І.М.
  9. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Мельникович В.І.
  10. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Мицяк М.С.
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тачалці І.М.
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Кузьмак Л.М.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення та передачу в короткострокову оренду терміном на 5-ть років Місько Л.І.
  14. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Яворській С.Т.
  15. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Беседін С.М.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельну ділянку для обслуговування виробничої бази РЕМ та передачу в довгострокову оренду терміном на 49 років ПрАТ «Львівобленерго».
  17. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Яворській О.М.
  18. Про надання згоди ФОП Стрільчук Р.А. на передачу в суборенду частини нежитлового приміщення по вул.Міцкевича, 8
  19. Про створення комісії із забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту

Сорокова сесія 7-го скликання

«26» жовтня 2017р. 1100год

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Питання комісії по земельних питаннях
Доповідач: Стефанська Г.М. – спеціаліст-землевпорядник Турківської міської ради;
Миньо Анатолій Ярославович – голова комісії по земельних питаннях

1

Про розгляд заяви учасника АТО Бущак А.А.

2

Про розгляд заяви учасника АТО Марич В.М.

3

Про розгляд заяви учасника АТО Яворського І.В.

4

Про розгляд заяви учасника АТО Пузич Р.Д.

5

Про розгляд заяви Синичич І.В.

6

Про розгляд заяви Канарєєвої І.В.

7

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки комунальної власності в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Вовчанчин Г.Є.

8

Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Кропивницькій І.М.

9

Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Мельникович В.І.

10

Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Мицяк М.С.

11

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тачалці І.М.

12

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Кузьмак Л.М.

13

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення та передачу в короткострокову оренду терміном на 5-ть років Місько Л.І.

14

Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Яворській С.Т.

15

Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Беседін С.М.

16

Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельну ділянку для обслуговування виробничої бази РЕМ та передачу в довгострокову оренду терміном на 49 років ПрАТ «Львівобленерго».

17

Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Яворській О.М.

18

Про надання згоди ФОП Стрільчук Р.А. на передачу в суборенду частини нежитлового приміщення по вул.Міцкевича, 8

19

Про створення комісії із забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків

20

Про надання ТОВ «ЖИТЛОБУД ГАЛИЧИНА» дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту

Питання що пропонуються добавити з голосу:

21

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Лешкович М.І.

22

Про звернення Турківської міської ради до Голови Верховної Ради України щодо невідкладного розглянути проект Закону №5567 від 21.12.2016 року «Про внесення змін до Митного кодексу України (щодо врегулювання транзиту та тимчасового ввезення транспортних засобів особистого користування)»

 

Питання комісії з питань економіки та бюджету
Доповідачі: Мельник Г.М. – завідуюча відділом бухгалтерського обліку міської ради;
Шубін І.О. – спеціаліст з правових питань Турківської міської ради;
Славич А.В. –  заступник голови комісії з питань економіки та бюджету.

23

Про  виконання бюджету міської ради за  9 місяців 2017 року

24

Про надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації

25

Про внесення змін в рішення № 747 від 23.12.2016 року

26

Про уточнення бюджету загального фонду та виділення фінансової підтримки КП «Турківське ЖКУ»

27

Про уточнення коштів загального фонду

28

Про передачу дошкільних навчальних закладів з комунальної власності територіальної громади міста Турка до спільної власності територіальних громад Турківського району

29

Про внесення змін до рішення сесії міської ради №776 від 30.01.2017 року «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м.Турка, що підлягають передачі в оренду на умовах конкурсу у 2017 році»

 

 

30

Про затвердження протоколу засідання комісії з проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна комунальної власності та надання згоди на укладення договору оренди нежитлового приміщення по вул.С.Стрільців, 23

31

Про надання права підпису

32

Про дострокове припинення повноважень депутата міської ради Лугового Дмитра Миколайовича

Для інформації:

1.

Розроблена геолого-топографічна зйомка передана начальнику Турківського районного відділу ОПЛОПВАПБ для виготовлення детального плану території для кварталу забудови під будівництво гаражів по вул.І.Франка

2.

Лист Турківської районної ради від 26.09.2017 року №05-04 вих.458 щодо відсутності коштів в районному бюджеті

3.

Питання заповнення Актів обстеження матеріально побутових умов проживання жителів м.Турка

4.

Законодавство України в частині урегулювання конфлікту інтересів

5.

Графік підписання договорів про вивезення ТПВ Комунальним підприємством «Турківське житлово-комунальне господарство» (забезпечити участь вуличних депутатів)

 

Проекти рішень 40 сесії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень