A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 76-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 22.10.2019 10:59
Кількість переглядів: 422

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови - 31 жовтня 2019 року о 11:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 76-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Порядок денний:

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 76-ї чергової сесії 7 скликання.
  2. Про розгляд заяви Змійовського М.М.
  3. Про розгляд заяви Ворон В.М.
  4. Про розгляд заяви Стець О.І.
  5. Про розгляд заяви Хабаль Є.І.
  6. Про розгляд заяви Хабаль Є.І.
  7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки комунальної власності в натурі /на місцевості/ для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Криванчик М.С.
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення( відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі(на місцевості для обслуговування нежитлової будівлі (автогаражі) по вул.Міцкевича,77/21/4»г» Криванчик М.С.
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення( відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі(на місцевості для обслуговування нежитлової будівлі (автогаражі) по вул.Міцкевича,77/21/3«г» Криванчик М.С.
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення( відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі(на місцевості для обслуговування складського приміщення, по вул.Міцкевича,79/2/1«г» Криванчик М.С.
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки комунальної власності в натурі /на місцевості/ для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Малетич О.Л.
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Комарницькій М.М.
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності для ведення садівництва Москаль Б.І.
  14. Про надання дозволу на розроблення детального  плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Яворському І.М.
  15. Про  надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки  комунальної земельної ділянки, кадастровий  № 4625510100:01:028:0699 для обслуговування нежитлового приміщення, торгового павільйону Вовчик М.М.
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд Кулик Д.І.
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:019:0094 по зміні цільового призначення земельної ділянки із категорії для ведення особистого селянського господарства під будівництво та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Малендевич І.М.
  18. Про зміну цільового призначення земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0673 із категорії земель під будівництво житлового будинку для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул.Спадиста,1«а» Кузей Г.І.
  19. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Семенків І.А.
  20. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Писанчин І.Й.
  21. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Петелі С.О.
  22. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Войтусік Н.С.
  23. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Матківській Г.М.
  24. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних  ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Дульнявці Д.І.

Питання що пропонуються добавити з голосу:

25. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради №8 від 12.11.2015 року «Про утворення виконавчого комітету»

26. Про затвердження Програми збереження культурної спадщини міста Турка на 2019 рік

27. Про електрифікацію території кварталу індивідуальної забудови в м.Турка по вул.Зелена

28. Про розгляд заяви ФОП Білинської Л.Л.

29. Про участь в обласному конкурсі проєктів місцевих ініціатив.

30. Про звернення депутатів Турківської міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо необхідності продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення.

31. Про уточнення коштів загального фонду.

 

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень