A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

1 листопада - День всіх святих та вшанування пам'яті померхил

Дата: 30.10.2019 09:37
Кількість переглядів: 503

Завдячуючи Турківській міській раді за останні 2 роки (2018-2019) було проведено зрізання (видалення) усіх дерев із міського кладовища по вул.А.Шептицького, це в свою чергу сприятиме безпеці відвідувачів, цілесності та збереженості могил наших близьких та нашої Духовної спадщини – церкви Перенесення мощів святого Миколая (1776р.)

1 листопада ми відвідуватимемо могили своїх померлих близьких, родичів і друзів. Наша любов до близьких нам осіб і всіх тих, хто жили перед нами, виявляється у тому, що ми піклуємося про них за життя, а після смерті – докладаємо зусиль, аби в доброму стані зберігалися їхні могили.

Вшанування пам’яті повинно проходити цивілізовано!

Прохання до усіх мешканців та гостей міста Турка які до 1 листопада здійснюють прибирання могил на кладовищах, шанувати пам'ять не тільки родичів та близьких, але й інших, та не залишати сміття на території цвинтару, а виносити у спеціально відведені місця.

Спеціальними службами буде здійснено вивіз відходів (ТПВ) з території кладовища (біля огорожі), прохання в подальшому не викидати там сміття!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень