A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 80-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 11.12.2019 18:33
Кількість переглядів: 418

Скликання 80-го чергового засідання

сесії Турківської міської ради

 

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови - 17 грудня 2019 року о 11:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 80-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Порядок денний:

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 80-ї чергової сесії 7 скликання.
  2. Про розгляд заяви Іжик С.С.
  3. Про розгляд заяви Славича М.М.
  4. Про розгляд заяви Яворської М.І.
  5. Про розгляд заяви Сковороди І.І.
  6. Про розгляд заяви Сковороди І.Я.
  7. Про розгляд заяви Кара С.П.
  8. Про розгляд заяви Маціканич М.С.
  9. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Прик В.М.
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Прик Н.І.
  11. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Дульнявкою Т.В.
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Дульнявці І.М.
  13. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Саварин Й.В.
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Саварин М.Й.
  15. Про припинення користування земельною ділянкою кадастровий номер 4625510100:01:024:0125 для обслуговування нежитлової будівлі по вул.Травнева,98б-1 Турківською районною радою
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для обслуговування нежитлової будівлі Даниляк М.А.
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Цінкевич В.Т.
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Макарик С.К.
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Руденко М.В.
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кравчук Я.Й.
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Пуравець І.О.
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для обслуговування незакінченого будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд Пуравець В.В.
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Шпак Л.А.
  24. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, в м.Турка по вул.І.Франка,33«а», що надається у власність шляхом викупу Радецькому М.Б.
  25. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної  ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Баранишин Р.М.
  26. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Баранишин Г.І.
  27. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної  ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Баранишин Г.І.
  28. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних  ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Зубрицькому З.І.
  29. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Самборській Н.З.
  30. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Гвоздінському Н.О.
  31. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Міклюсевич В.В.
  32. Про бюджет Турківської міської ради на 2020 рік
  33. Про затвердження Програми розвитку самоорганізації мешканців міста на 2020 рік
  34. Про встановлення надбавки міському голові, заступнику та секретарю за виконання особливо важливої роботи  та виплати заохочувального характеру
  35. Про встановлення плати для батьків або осіб які їх замінюють за перебування дітей в комунальних дошкільних навчальних закладах міської ради
  36. Про затвердження Програми захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2020 рік
  37. Про затвердження Програми про надання одноразової матеріальної (фінансової) допомоги малозабезпеченим громадянам, які опинилися у скрутній життєвій ситуації, учасникам бойових дій (АТО/ООС) та членам сімей загиблих учасників бойових дій (АТО/ООС) міста на 2020 рік
  38. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 11.02.2016 №216 «Про затвердження Положення про порядок надання одноразової матеріальної (фінансової) допомоги малозабезпеченим громадянам, які опинилися у скрутній життєвій ситуації і проживають на території міста»
  39. Про затвердження Програми збереження культурної спадщини міста Турка на 2020 рік

 

Питання що пропонуються добавити з голосу:

  1. Про співфінансування у 2020 році проекту «Реконструкція очисних споруд каналізації в м.Турка, Львівської області (пусковий комплекс) (коригування)
  2. Про затвердження штатних розписів працівників апарату Турківської міської ради та працівників по благоустрою міста Турка які фінансуються із міського бюджету
  3. Про затвердження штатний розпис працівників Комунального підприємства «Турківське житлово-комунальне управління»
  4. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Чех С.О.
  5. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 25.07.2019 №2133 «Про уточнення субвенції з державного бюджету».

 

Для інформації:

  1. Рішення ХХ чергової сесії Нижньояблунської сільської ради 7-го скликання «Про звернення до Турківської міської ради», щодо ініціювання включення територіальної громади с.Нижня Яблунька до Турківської міської об’єднаної територіальної громади.
  2. Лист Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення від 29.11.2019 №17/2474 стосовно розгляду звернення депутаів міської ради від 07.11.2019 №2281 стосовно незадовільного покриття цифровим сигналом території Турківської міської ради
  3. Лист Львівської міської ради від 06.12.2019 №001-вих-109 щодо позиції у справі будівництва львівського індустріального парку європейською компанією «СіТіПі Інвест».
  4. Щиро вітаємо грудневих іменинницю (Петрик Сергій Ярославович, Стефаник Галина Ярославівна)

 

МАТЕРІАЛИ  СЕСІЇ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень