A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Громадські слухання, щодо затвердження тарифів на послуги з вивезення побутових відходів

Дата: 21.02.2020 09:50
Кількість переглядів: 432

ОГОЛОШЕННЯ!

 

Турківська міська рада запрошує жителів міста взяти участь у проведенні громадських слухань, щодо затвердження тарифів на послуги з вивезення побутових відходів (твердих та рідких) для (комунального та приватного сектору) (бюджетних та небюджетних організацій, приватних підприємств, СПД та інш.) з метою врахування громадської думки під час прийняття відповідного рішення - «Про затвердження тарифів».

Слухання відбудуться 28 лютого 2019 року о 16.00 год. в залі засідань Турківської міської ради за адресою м.Турка, пл.Ринок, 26.

 

До розгляду пропонується обговорення нових тарифів, а саме:

на послуги з вивезення 1 м.куб. твердих побутових відходів від бюджетних та небюджетних організацій, приватних підприємств, СПД та інш. по м.Турка в сумі 239,08 грн.

на послуги вивезення твердих побутових відходів від бюджетних та небюджетних організацій, приватних підприємств, СПД та інш. по м.Турка

  • в сумі 4,35 грн. за 1-не робоче місце.
  • в сумі 4,26 грн. за  1м2 торгової площі.

на послуги з вивезення 1 м.куб. твердих побутових відходів від населення (приватний сектор, комунальні будинки) по м.Турка в сумі 182,36грн.

на послуги з вивезення твердих побутових відходів від населення (приватний сектор, комунальні будинки) на одного зареєстрованого (фактично проживаючого) жителя міста Турка в місяць відповідно до норми утворення побутових відходів в сумі 24,31грн.

на захоронення 1 м.куб. твердих побутових відходів в сумі 63,22 грн.

на послугу з викачки 1м.куб. рідких нечистот по м.Турка від бюджетних та небюджетних організацій, приватних підприємств, СПД та інш. в сумі 500,00 грн.

на послугу з викачки 1м.куб. рідких нечистот по м.Турка від населення (приватний сектор, комунальні будинки) в сумі 275,96 грн.

З калькуляціями можна ознайомитися в кабінеті секретаря міської ради або за посиланням - https://turka-mrada.gov.ua/news/1579599397/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень