A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Відрахування частини чистого прибутку (доходу)

Дата: 02.04.2018 16:16
Кількість переглядів: 596

Фото без опису

Рішенням 47-ї сесії Турківської міської ради 7-го скликання від 29.03.2018 затверджено Порядок і норматив відрахування до загального фонду міського бюджету комунальними підприємствами, які належать до комунальної власності міста, частини чистого прибутку (доходу) за результатами щоквартальної фінансово-господарської діяльност.

Турківська міська рада
Львівської області

Р І Ш Е Н Н Я
47 сесія 7 скликання

Від 29.03.2018 №1424
м.Турка

 

Про відрахування частини чистого
прибутку (доходу) комунальними
підприємствами та їх об’єднаннями

 

З метою створення механізму відрахування до загального фонду міського бюджету частини чистого прибутку (доходу) комунальними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями, відповідно до пункту 9 статті 69 Бюджетного кодексу України, керуючись пунктом 29 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та враховуючи рекомендації комісії з питань економіки, бюджету та регуляторної політики Протокол №3 від 26.03.2018, сесія міської ради

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Порядок і норматив відрахування до загального фонду міського бюджету комунальними підприємствами, які належать до комунальної власності міста, частини чистого прибутку (доходу) за результатами щоквартальної фінансово-господарської діяльності (додається).
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову міської ради та постійну комісію з питань економіки, бюджету та регуляторної політики.

 

 

Міський голова                                                                                     Г.Когут

 

Додаток № 1
до рішення сесії Турківської міської
ради №1424 від 29.03.2018 року

 

Порядок і нормативи

відрахування до загального фонду міського бюджету комунальними підприємствами частини чистого прибутку (доходу) за результатами щоквартальної фінансово-господарської діяльності

 

1. Відповідно до Порядку і нормативів комунальні підприємства здійснюють відрахування до загального фонду міського бюджету частину чистого прибутку (доходу) за результатами щоквартальної фінансово-господарської діяльності.

2. Відрахування частини чистого прибутку (доходу) за результатами фінансово-господарської діяльності здійснюються комунальними підприємствами, які належать до комунальної власності міста, у розмірі 7 відсотків чистого прибутку (доходу), розрахованого згідно з положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку.

3. Частина чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до загального фонду міського бюджету, сплачується наростаючим підсумком щоквартальної фінансово - господарської діяльності та розраховується комунальними підприємствами відповідно до порядку, встановленого Державною фіскальною службою для державних та казенних підприємств.

4. Визначена відповідно до цих Порядку і нормативів частина чистого прибутку (доходу) сплачується у строки, встановлені для сплати податку на прибуток підприємств, і зараховується на відповідні рахунки з обліку надходжень до загального фонду міського бюджету, відкриті в органах Державного казначейства.

5. Одночасно зі сплатою частини чистого прибутку (доходу) до загального фонду міського бюджету платники податку нараховують та вносять до бюджету авансовий внесок з податку на прибуток за діючою ставкою по даному податку, що нарахований на суму дивідендів (частини прибутку), призначених для виплати. Зазначений авансовий внесок вноситься до бюджету (до/або) одночасно із сплатою частини прибутку.

 

Секретар міської ради                                                                         О.Гвоздінський

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень