A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 16-го позачергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Дата: 12.07.2021 12:39
Кількість переглядів: 598

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ (.pdf)

 

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 14.07.2021 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.Січових Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 16-е позачергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступники міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, старости, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Порядок денний:

  1. Про обрання лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 16-ї позачергової сесії 8 скликання.
  2. Про гарантування співфінансування проекту регіонального розвитку «TourTurka 2.0 «Пізнання етно-культури бойківського краю Турківського району Львівської області»
  3. Про затвердження Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Турківської міської ради для передачі об’єктів в оренду на аукціоні
  4. Про внесення доповнень до рішення від 28.01.2021 №247 «Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади для передачі об’єктів в оренду без проведення аукціону»
  5. Про затвердження Програми розвитку надання адміністративних послуг Турківського районного відділу Головного управління Державної міграційної служби у Львівській області на 2021 рік
  6. Про затвердження Програми здійснення ефективних заходів щодо попередження та профілактики скоєння повторних злочинів серед осіб звільнених з місця позбавлення волі та осіб засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі на 2021 рік
  7. Про затвердження програми «Шкільний автобус» Турківської міської територіальної громади на 2021-2025 роки
  8. Про затвердження актів приймання-передачі основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, виробничих запасів, інших нефінансових активів закладів культури
  9. Про затвердження актів приймання-передачі основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, виробничих запасів, інших нефінансових активів закладів освіти
  10. Про затвердження кошторисної документації по робочому проекту «Реконструкція вуличного освітлення по вул. Центральній в селі Вовче Самбірського району Львівської області»
  11. Про затвердження кошторисної документації по робочому проекту «Капітальний ремонт вуличного освітлення (з використанням світлодіодних ламп) по вул. Потік в с. Завадівка Самбірського району Львівської області»
  12. Про затвердження кошторисної документації по робочому проекту «Капітальний ремонт (заходи з енергозбереження) у адмінбудівлі Турківської міської ради Самбірського району Львівської області»
  13. Про затвердження кошторисної документації по робочому проекту «Капітальний ремонт тротуару по вул. Івана Франка у м.Турка Самбірського району Львівської області»
  14. Про затвердження кошторисної документації по робочому проекту «Поточний середній ремонт дороги вул. Січових Стрільців в м. Турка Турківського району Львівської області»
  15. Про надання дозволу на розробку кошторисної документації на розчистку та берегоукріплення русла річки Літмир в м.Турка, Самбірського району, Львівської області
  16. Про надання дозволу на розробку кошторисної документації на капітальний ремонт дороги по вул. І.Богуна в м. Турка, Самбірського району, Львівської області
  17. Про затвердження рішення виконавчого комітету від 01.07.2021 року №113 “Про внесення змін до бюджету міської ради на 2021 рік”
  18. Про внесення змін та доповнень до рішення Турківської міської ради від 24.12.2020 №86 «Про бюджет Турківської міської ради на 2021 рік (код бюджету 1358500000)»
  19. Про затвердження Узгодженого рішення про співпрацю між Турківською міською радою Самбірського району Львівської області та Західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м.Львів)
  20. Про передачу в управління полігону твердих побутових відходів ТзОВ «ЕКОГАЛИЧБУД»
  21. Про реорганізацію закладів культури у комунальний заклад  «Центр культури і дозвілля» Турківської міської ради Самбірського району Львівської області
  22. Про внесення змін до рішення від 24.12.2020 №85 «Про затвердження структури виконавчих органів Турківської міської ради загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів та структури працівників по благоустрою які фінансуються із міського бюджету»
  23. Про встановлення надбавки за престижність праці педагогічним працівникам

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ №01

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ:

 

  1. Про розгляд заяви Маслиган І. Б.
  2. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області для сінокосіння та випасання худоби Сушінцю В.М. (с.Вовче)
  3. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Іваник Л.Я. (с.Ісаї)
  4. Про надання дозволу на розроблення детального плану території містобудівної документації на земельну ділянку комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Сюсько І.І. (с.Лімна)
  5. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Халак О.І. (с.Дністрик-Дубовий)
  6. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Халак О.І. (с.Дністрик-Дубовий)
  7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Яворському Р.М. (с.Лімна)
  8. Про надання згоди Турківському РВВ ЛРФ ДП «ЦДЗК» на поділ земельної ділянки площею 5,8948га кадастровий номер 4625586700:02:000:0021 в с.Присліп
  9. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення ТзОВ «ПОЛУНИЧНА» (с.Розлуч)
  10. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства кадастровий номер 4625586900:01:010:0051 на категорію під будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Фазан М.С. (с.Розлуч)
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Курус М.Г. (с.Розлуч)
  12. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Шпилько Б.Б. (с.Розлуч)
  13. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності с.Хащів
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності для ведення садівництва Сасик Л.І. (с.Шум’яч)
  15. Про надання згоди Турківському РВВ ЛРФ ДП «ЦДЗК» на поділ земельної ділянки площею 21,8139 га, кадастровий номер 4625587400:05:000:0044 в с. Шум’яч
  16. Про надання дозволу на розроблення детального плану території містобудівної документації на земельну ділянку комунальної власності в с.Явора
  17. Про внесення змін в п.1 рішення №497 від 28.04.2021р. «Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ільків Є.І.» (с.Кіндратів)
  18. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Косолович О.І.
  19. Про внесення змін в п.1 рішення №2660 від 24.09.2020 р «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Куцик І.А.»
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Павлик І.К.
  21. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Хащівською М.В.
  22. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності для ведення садівництва Хащівському І.В.
  23. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Шпуганичем Б.Ф.
  24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Яворському В.Й.
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Інденко М.М.
  26. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Макар М.Я. (с.Мельничне)
  27. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Рамазанову Р.О. (с.Мельничне)
  28. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кречківському М.В. (с.Ільник)
  29. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кречківському М.В. (с.Ільник)
  30. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Сивуляк Л.В. (с.Ісаї)
  31. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Розлуцькій К.Д. (с.Розлуч)
  32. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Ігнацевич Г.І. (с.Явора)
  33. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ігнацевич І.С. (с.Явора)
  34. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Хабаль І.С. (с.Ясенка-Стецьова)
  35. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Горшков О.А.
  36. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0765 в короткострокову оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Кузьмин Г.В.
  37. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Писанчин Г.Л.

МАТЕРІЛАЛИ СЕСІЇ №02

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень