A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

На Турківщині відбулося святкування Дня Незалежності

Дата: 24.08.2021 18:01
Кількість переглядів: 588

Фото без опису

30 років Україна — незалежна держава. Для історії це невеликий термін, але він був насичений подіями, важливими для становлення молодої країни. Наша держава, незважаючи ні на які перешкоди і труднощі, крокує вперед, розвивається.

Сьогодні, на Турківщині відбулися заходи, з нагоди святкування 30-ї річниці незалежності України. В ході урочистостей до присутніх звернувся міський голова Ярослав Паращич. «30 років - вік молодості і вік надії, цей день ми зустрічаємо з вірою в майбутнє. Ми впевнені, що збудуємо державу, про яку мріяли наші попередні покоління.

Свято Незалежності не може оминути родини тих, хто захищав нашу Батьківщину в роки Другої світової війни та зустрічає свято сьогодні на передовій. Український народ пишається сміливістю, патріотизмом своїх воїнів.

Низький уклін кожному, хто втратив батька, сина, брата, онука, товариша і тим, хто чекає на повернення.

В цей день свята, відповідно розпорядження міського голови, за значний особистий внесок у державне будівництво, культурно-освітній розвиток України, за активну участь у русі національного відродження, сумлінну працю в ім'я відродження духовних цінностей, утвердження миру і братської любові в суспільстві, вагомі трудові здобутки, високий професіоналізм та з нагоди 30 річниці проголошення Незалежності України вручено почесні грамоти Турківської міської ради, подяки, наручні годинники «30 років незалежності України" родинам загиблих воїнів у зоні АТО, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії і любові до рідної землі, енергії і впевненості у власних силах.

Зичу вам, шановні земляки, міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру та добра в кожній оселі. Бажаю кожній українській родині здоров я, щастя, достатку, щедрої долі, впевненості у власних силах, подальших успіхів в усіх справах та починаннях заради процвітання України!

Нехай праця на благо рідного краю завжди буде плідною і натхненною, дарує радість! Нехай вас завжди супроводжують мир, злагода та впевненість у завтрашньому дні! Щастя, добра й міцного здоров'я всім вам!»

Також з вітальним словом виступила помічник народного депутата України Андрія Лопушанського Ірина Кіра.

Учасниками заходу відбулася урочиста хода з покладанням квітів до пам’ятників та меморіальних таблиць захисників України.

Також учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх, хто поліг за Волю й Незалежність України.

Після урочистої частини розпочався святковий концерт.

Цього ж дня відбулися дитячі велоперегони, малюнок на асфальті та фотовиставка, присвячена 30-й річниці незалежності України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень