A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

ДОРОГІ ШКОЛЯРІ, УЧНІ, СТУДЕНТИ, ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ ТА БАТЬКИ!

Дата: 01.09.2021 08:54
Кількість переглядів: 726

Фото без описуВід себе особисто та від імені виконавчого комітету Турківської міської ради щиро вітаю Вас із чудовим та хвилюючим святом – Днем знань!

Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, цікавої і часто нелегкої дороги - дороги до знань.

Особливим є цей день для першокласників, які вперше переступають шкільний поріг, і для майбутніх випускників, котрі невдовзі обиратимуть свій шлях у житті. Тож зичу першокласникам вдалого старту, не зупиняйтеся на півдорозі, впевнено підкоряйте вершини наук, шануйте педагогів – вірних порадників і наставників. Впевнений, що зерна знань, які ваші вчителі та батьки посіють у ваших юних душах, зростуть урожаєм мудрості та натхнення на благо Батьківщини.

Найщиріші вітання і вам, шановні батьки. Збувається мрія ваших родин - діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності.

Висловлюю щирі слова вдячності та побажання міцного здоров’я шановним учителям, ви не тільки щедро ділитесь своїми знаннями, а й виховуєте молоде покоління свідомих українців, патріотів рідної держави.

З нагоди Дня знань усім бажаю міцного здоров’я, добробуту і Божого благословення на кожен день, мирного неба, віри й впевненості у завтрашньому дні, удачі і гідно вистояти всім незгодам та негараздам, впевнено подолати всі виклики, які приносить нам день сьогоднішній!

Зі святом! З Днем знань!

Слава Україні!

Міський голова               Ярослав ПАРАЩИЧ     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень