A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 06.09.2021 10:11
Кількість переглядів: 628

Сьогодні, 6 вересня, відбулася апаратна нарада у міського голови Ярослава Паращича за участю заступників міського голови, секретаря міської ради з керівниками установ, організацій міста та структурних підрозділів міської ради. Міський голова заслухав інформацію керівників структурних підрозділів та служб міської ради щодо основних напрямів життєдіяльності громади за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень.

На апаратній нараді прозвучали актуальні питання життя громади, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, благоустрою, а також освіти та фінансів. Зокрема, одними з головних питань були: участь у виїздах щодо проведення роз’яснювальної роботи з платниками податків по забезпеченню виконання встановлених завдань із надходження податків, зборів, платежів та інших доходів бюджету, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи для роботодавців щодо переваг офіційного працевлаштування та негативних наслідків неформальної зайнятості, здійснення виїздів в населені пункти для проведення обстеження умов проживання опікунів дітей-сиріт, своєчасна та якісна підготовка до опалювального сезону по медичних та загальноосвітніх закладах, проведення тендерів, укладення і реєстрація договорів та інше.

Під час апаратної наради також доповіли про рівень захворюваності на Covid-19 у Турківській громаді та проведення заходів з вакцинації населення громади від Covid-19.

За підсумками наради посадовцям та керівникам структурних підрозділів дано доручення в межах їх компетенції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень