A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

До Дня усиновлення в міській раді відбувся захід

Дата: 01.10.2021 15:12
Кількість переглядів: 436

Фото без описуВ останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Це надзвичайно тепле свято людяності та милосердя, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

У Турківській міській раді традиційно вітають батьків і дітей, які знайшли своє щастя у люблячих і турботливих родинах.

Сьогодні до сесійної зали міської ради були запрошені батьки та діти, які волею долі стали однією родиною. У цьому році до Дня усиновлення службою у справах дітей Турківської  міської ради було проведено конкурс малюнків, спортивні змагання та виготовлення аплікацій, танці. У конкурсі взяли участь 9 сімей, а саме: сімей опікунів, діти з обдарованих та багатодітних сімей, прийомних сімей.

Вітаючи учасників свята із Днем усиновлення, міський голова Ярослав Паращич подякував усім присутнім за любов та милосердя, відкрите серце та велику відповідальність за долі дітей, безцінний дар дітям – щастя мати родину.

«Дякую кожній родині, яка відкрила не лише двері своєї домівки, але й своє серце, для дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування. Це прояв справжнього милосердя і безмежної любові до дітей. Пишаюся Вами. Бажаю усім родинам міцного здоров’я, мирного неба, взаємної любові та розуміння!», - наголосив міський голова Ярослав Паращич.

До організації проведення свята долучилися представники християнської церкви «Христа Спасителя» та керівники гуртків комунального закладу позашкільної освіти "Будинку юнацької та дитячої творчості".

Діти отримали призи від меценатів міста Львова.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень