A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Відбулося перше засідання громадської ради при виконавчому комітеті міської ради

Дата: 13.10.2021 11:25
Кількість переглядів: 482

Фото без опису12 жовтня під головуванням Андрія Дубравського-голови громадської ради відбулося перше засідання громадської ради при виконавчому комітеті міської ради.

“Шановні члени громадської ради. Вітаю вас з обранням та бажаю плідної праці. Щиро хочу, щоб ваша робота була ефективною, щоб ви реагували на ті проблеми та виклики, які є у нашому місті, та сподіваюся на ваші конструктивні, а можливо — і критичні поради, які стосуватимуться роботи міської ради, членів виконавчого комітету.

Завдяки конструктивній, розумній та ефективній співпраці ми зможемо зробити нашу громаду кращою ”, - звернувся до присутніх з початком роботи керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Юрій Лило.

На порядок денний було винесено три питання. Присутні обговорили та затвердили план заходів з підготовки і відзначення у 2021 році Дня захисників і захисниць України, 79-ї річниці створення УПА та Дня українського козацтва, обговорили та затвердили зі змінами річний план роботи, та спланували питання для розгляду на наступне засідання.

План роботи після доповнення та включення пропозицій, озвучених на засіданні, опубліковано на офіційному сайті міської ради. Вирішено, що на кожному засіданні одним із постійних питань порядку денного буде розгляд пропозицій, які надійшли до громадської ради від громадськості міста. Також члени громадської ради підтримали пропозицію щодо обов`язкової публікації на офіційному сайті міської ради порядку денного засідання з метою ознайомлення громадськості міста з переліком питань та можливістю внесення пропозицій від жителів міста.

До громадської ради ввійшли члени таких громадських організацій, як «Світовий Конгрес Бойків», «Центр Європи ХХІ», «Турківське товариство мисливців і рибалок», Турківський фізкультурно-спортивний клуб «Карпати», «Турківська організація ветеранів Афганістану та інших локальних війн», Благодійний фонд «Милосердя», «Учасники антитерористичної операції Турківщини».

З річним планом роботи на 2021-2022 рік можна ознайомитися ТУТ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень