A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Коли потрібно подавати заяву за ф. № 1-ОПП?

Дата: 21.10.2021 09:23
Кількість переглядів: 319

Турківська  ДПІ повідомляє платників податків:

Платники податків – юридичні особи зобов’язані подати відомості стосовно осіб, відповідальних за ведення бухгалтерського або податкового обліку у 10-денний строк з дня взяття на облік шляхом подання заяви за ф. № 1-ОПП) з позначкою «Відомості про особу, відповідальну за ведення бухгалтерського або податкового обліку».

Взяття на облік за основним місцем обліку (внесення змін до облікових даних) платників податків-юридичних осіб та відокремлених підрозділів юридичних осіб, для яких законом установлені особливості їх державної реєстрації та які не включаються до ЄДР, здійснюється на підставі заяви за ф. № 1-ОПП.

 Юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, відомості щодо яких містяться в ЄДР подають заяву за ф. № 1-ОПП до контролюючого органу за основним місцем обліку тільки в разі призначення або зміни головного бухгалтера (з позначкою «Відомості про особу, відповідальну за ведення бухгалтерського та/або податкового обліку»). Юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, для яких законом установлені особливості їх державної реєстрації та які не включаються до ЄДР, подають заяву за ф. № 1-ОПП при взятті на облік в контролюючому органу, зміні облікових даних платника та у разі призначення (зміни) головного бухгалтера.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень