A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Щодо недопущення пошкодження та знищення природних комплексів

Дата: 21.10.2021 16:35
Кількість переглядів: 154

Інформуємо, що відповідно до ст.7 Закону України «Про природно-заповідний фонд України» на землях природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного або історико-культурного призначення забороняється будь- яка діяльність, яка негативно впливає або може негативно впливати на стан природних та історико-культурних комплексів та об’єктів чи перешкоджає їх використанню за цільовим призначенням. Наголошуємо, що категорично забороняється проведення перегонів, трофі-рейдів, мотокросу, поїздок поза дорогами загального використання тощо на територіях та об’єктах природно-заповідного фонду Львівської області.

Також, згідно Лісового кодексу України забороняється використання лісових ділянок не за призначенням, знищення або пошкодження лісових культур, природнього підросту чи самосіву, знищення або пошкодження лісових доріг. Законом України «Про рослинний світ», заборонено знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу та порушення умов їх місцезростання. З урахуванням інформації Державної екологічної інспекції у Львівській області, з метою недопущення пошкодження природних екосистем, облдержадміністрація звертається щодо:

- посилення контролю та недопущення афішованого офроуду, трофі-рейдів, поїздок, насамперед, в межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду та на території держлісфонду поза дорогами загального використання;

- утримання від погодження проведення будь-яких заходів із застосуванням високопрохідних позашляховиків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень