A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Турківської міської ради

Дата: 28.10.2021 10:52
Кількість переглядів: 503

Фото без описуСьогодні, 28 жовтня, відбулося засідання виконавчого комітету Турківської міської ради, яке пройшло під головуванням першого заступника міського голови Олега Гришканича, за участі керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету міської ради Юрія Лила, заступника міського голови Богдана Макаришина, членів виконавчого комітету, старостів та запрошених. У ході засідання розглянуто такі питання порядку денного:

  1. Про хід реалізації мікропроектів та об’єктів соціально-економічного значення на території Турківської міської ради
  2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Турківської міської ради від 18.02.2021 року № 14 «Про затвердження Положення про комісію зпитань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Турківської міської ради»
  3. Про затвердження висновку служби у справах дітей міської ради про встановлення способів участі батька Пукшина В.Є. у вихованні сина Пукшина Б.В.
  4. Про надання дозволу на відчуження (продаж) автомобіля, який належить малолітнім Шуптар М.М., 2010 р.н., Шуптар А.М. 2018 р.н.
  5. Про затвердження висновку служби у справах дітей міської ради про підтвердження місця проживання дитини Волчанського С.С.,2006 р.н. для його тимчасового виїзду за межі України.
  6. Про розгляд звернення старости старостинського округу сіл Завадівка, Лосинець,

Мельничне щодо перейменування вул.Середня в с.Завадівка на вулицю морського піхотинця Івана Сакаля

  1. Про розгляд заяви Мурис  І.Я. щодо присвоєння адреси житловому будинку
  2. Про розгляд заяви Чепіль О.Я. щодо надання дозволу на підведення води та відведення каналізації (приміщення магазину)
  3. Про розгляд заяви Дністрянського І.С. щодо надання дозволу на підведення води до житлового будинку по вул.Шевченка,4
  4. Про розгляд заяви Ільницької О.В. щодо надання дозволу на підведення води і відведення стічних вод (води від атмосферних опадів та ін.) в будівлі за адресою: пл.Ринок,14а.
  5. Про розгляд заяви Назарової Н. щодо присвоєння адресного номера земельній ділянці.
  6. Про розгляд заяви Кропивницької О.Т. щодо надання дозволу на встановлення огорожі біля магазину «Техносвіт» за адресою: майдан Шевченка, 32/3 м.Турка
  7. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Турківської міської ради від 29.07.2021р. №130 «Про розгляд заяви Дзюкевич С.М. щодо надання дозволу на реконструкцію нежитлового приміщення (магазин) в житлове та присвоєння адреси об'єкту нерухомого майна в м.Турка»
  8. Про розгляд заяви Шевців Л.Р. щодо надання дозволу на переведення ½ частини нежитлового приміщення будівлі (магазину) в садовий будинок.
  9. Про розгляд заяви  Барабаш В.М. щодо надання дозволу на переведення ½ частини нежитлового приміщення будівлі (магазину) в садовий будинок.
  10.  Про внесення змін до бюджету Турківської міської ради на 2021 рік

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень