A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Колектив та депутатський корпус Турківської міської ради висловлює глибоке співчуття з приводу передчасної смерті керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету апарату міської ради ЮРІЯ ДМИТРОВИЧА ЛИЛО

Дата: 06.12.2021 15:58
Кількість переглядів: 548

Фото без описуКолектив та депутатський корпус Турківської міської ради висловлює глибоке співчуття з приводу передчасної смерті керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету апарату міської ради ЮРІЯ ДМИТРОВИЧА ЛИЛО.

Щирі співчуття депутату Турківської міської ради, завідуючій сектору з опіки, піклування, усиновлення та захисту прав дітей Служби у справах дітей ЛИЛО МАРІЇ  ВАСИЛІВНІ з приводу важкої втрати – смерті чоловіка.

Поділяємо Вашу скорботу і у цей тяжкий час висловлюємо Вам, Вашим рідним та близьким щирі співчуття. Нехай добрий, світлий спомин про Вашого чоловіка назавжди залишиться у серцях рідних, друзів, усіх, хто його знав, любив та шанував.

Низько схиляємо голову перед відходом у вічність в самому розквіті сил і творчої енергії людини, яку ми поважали і шанували за мудрість, професіоналізм, далекоглядність, доброзичливість.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо у годину скорботи.

Вічна пам’ять!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень