A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності апарату міської ради на час відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника

Дата: 07.12.2021 13:28
Кількість переглядів: 414

Фото без описуВідповідно до вимог статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Турківської міської ради та Порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Турківської міської ради, затвердженого розпорядженням міського голови від 01.12.2020 року № 75 - ОД,

З О Б О В ' Я З У Ю :

 

  1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності апарату Турківської міської ради на час відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника.

 

  1. Голові конкурсної комісії Гришканичу О.В. забезпечити відповідність конкурсних процедур вимогам чинного законодавства.

 

  1. Голові конкурсної комісії Гришканичу О.В. довести розпорядження до відома працівників Турківської міської ради та подати повідомлення про оголошення конкурсу для опублікування в газеті «Бойківщина» та на офіційному веб-сайті міської ради.

 

  1. Затвердити перелік питань на перевірку знань законодавства у межах повноважень виконавчого органу Турківської міської ради у відповідній галузі, згідно з додатком.

 

  1. Голові конкурсної комісії Гришканичу О.В. забезпечити ознайомлення кандидатів на посаду з переліком питань.

 

  1. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                         Ярослав ПАРАЩИЧ

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень