A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Користь від організації громадських робіт - беззаперечна

Дата: 16.12.2021 15:58
Кількість переглядів: 187

Фото без опису15 грудня 2021 року директорка Турківської районної філії Львівського ОЦЗ Мирослава Павлик і начальник відділу взаємодії з роботодавцями та рекрутингу Василь Чолавин відвідали Турківську міську раду.

Під час зустрічі з міським головою Ярославом Паращичем обговорено  проблеми локального ринку праці та шляхи збалансування попиту і пропозиції робочої сили. Йшлося про способи зменшення рівня безробіття, охоплення мешканців громади заходами активної політики зайнятості, окреслювалися переваги легальних трудових відносин між найманим персоналом і працедавцями та ризики використання неофіційної праці.

Більш детально соціальні партнери зупинилися на одному з найбільш нагальних питань. Мова йшла виділення у місцевому бюджеті коштів для залучення у 2022 році до тимчасової зайнятості безробітних.

Директорка філії Мирослава Павлик детально окреслила види, порядок організації та доцільність проведення громадських робіт на території громади. За її словами, охоплення безробітних суспільно корисною працею не тільки мотивує їх до трудової активності та підтримує фінансово, а й дозволяє громаді використати додаткову робочу силу для виконання вкрай потрібних обсягів робіт економічного, соціального та екологічного спрямування.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень