A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Вітаємо міського голову з Днем народження!

Дата: 21.01.2022 08:48
Кількість переглядів: 201

Фото без описуШановний Ярославе Ярославовичу!

Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди Дня народження!

Вам пощастило належати до професії, від якої залежить розвиток громади, добробут громадян, покращання умов їх життя, праці та відпочинку, їх впевненість у майбутньому.

Від щирого серця хочеться побажати Вам успішної діяльності в управлінні нашим містом! Ми говоримо Вам «дякуємо» за щоденну працю на благо Турки!

Робота з людьми це завжди непросто і завжди відповідально. Це вимагає високих організаторських здібностей, вміння згуртовувати людей, енергії і самовіддачі. Адже вирішувати щодня доводиться безліч найрізноманітніших проблем різного масштабу.

Нехай же гідним внеском у розбудову краю завжди буде Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, принциповість, відповідальність, активна громадська позиція, вірне служіння інтересам Турківщини. А найвищою нагородою нехай завжди буде для Вас людська вдячність і повага!

Бажаємо Вам багатих років міцності душевної та тілесної, добробуту, терпіння, успіхів і благих досягнень в визначеному Вам Богом служінні на благо нашого краю та заради миру і злагоди в нашій прекрасній українській державі.

 

З повагою,

колектив Турківської міської ради,

депутатський корпус



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень