A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Офіційне звернення від командування 103-ї бригади Сил ТрО до рідних військовослужбовців

Дата: 09.05.2022 10:00
Кількість переглядів: 163

Командування 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України звертається до всіх рідних та близьких військовослужбовців, які перебувають в районі виконання завдань.

3 травня Верховна Рада України прийняла зміни до Закону України «Про основи національного спротиву», згідно з якими дозволяється застосування територіальної оборони в районах ведення бойових дій.

Багато хто вважав і вважає, що Сили територіальної оборони мають охороняти свої області і регіони, стояти біля своїх будинків з автоматом. Тільки оборона свого регіону починається там, де ворог знаходиться фізично, тобто в зоні бойових дій. Якщо не зупинити злочини та бешкет, вбивства невинних дітей, жінок і старих - ця війна завершиться повним знищенням українського народу, чого ми не можемо допустити.

Всі військовослужбовці 103-ї бригади Сил ТрО ЗСУ виконують свій конституційний обов‘язок – хоробро захищають Україну в районі виконання завдань. Воїни роблять все аби зберегти кожен сантиметр української землі і знищують ворога разом з бійцями всіх видів і родів військ Збройних Сил України.

Кожен, хто вступив до лав Сил територіальної оборони Збройних Сил України зробив цей вибір добровільно та відповідально. Склав Військову присягу та виконає свій обов’язок. Кожен пішов на війну з прагненням захистити свій дім, своїх рідних та близьких.

Командування бригади робить все необхідне для ефективного застосування та збереження життя наших воїнів. Застосування наших Сил підтримується багатьма ефективними вогневими засобами інших Сил, які перебувають з нами в районі виконання завдань.

Високим є також рівень матеріального та технічного забезпечення в тому числі завдяки численній підтримці волонтерського руху, за що висловлюємо щиру вдячність всім, хто підтримує наших бійців.

Окремо хочемо звернути увагу на те, що ворог атакує не лише на землі, але й в інформаційному просторі. Останнім часом у соціальних мережах публікують неперевірену, а часто неправдиву інформацію про наших військовослужбовців. Це погано відбивається на емоційному стані рідних наших воїнів та й загалом усієї громади Львівської області. Це все відбувається не без участі російських спецслужб.

Будь ласка, не поширюйте неперевірену інформацію. Не поширюйте дані про перебіг бойових дій та місця дислокації частин. Це небезпечно для всього особового складу. Підтримуйте добрим словом наших військовослужбовців. Це важливо.

Закликаємо не робити публічними будь-які звернення щодо військовослужбовців, бо цією інформацією може скористатись ворог. Ви можете залишити письмові звернення у канцелярії бригади у м. Львові. Також працює телефон гарячої лінії бригади за номером 096 080 69 87.

Ми поїхали, щоб здобути перемогу. Але Перемога має бути спільною разом з усіма Вами. Війна прийшла в кожен дім, кожного українця та українки. Маємо її завершити.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень