A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ТУРКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 28.06.2022 09:40
Кількість переглядів: 315

З особливою приємністю вітаю всіх з Днем Конституції України!

26 років тому 28 червня Україна отримала довгоочікуваний Основний Закон, значення якого неможливо переоцінити. Власне з ухваленням Конституції України розпочалася нова епоха в історії, в якій назавжди законодавчо закріпилися прадавні прагнення українського народу жити в незалежній та самостійній державі.

З гордістю можемо стверджувати, що Україна відіграє важливу роль в світовому конституціоналізмі. Адже першою давно визнано Конституцію, виписану українцем Пилипом Орликом ще в 1710 році, яка відтак стала для багатьох нормотворців зразком законодавчого оформлення положень про державний устрій. Тож, власне, наша Конституція маючи величезний «родовід», починаючи із «Руської Правди» Ярослава Мудрого, Конституції Пилипа Орлика, Конституції УНР, стала викарбуваною матрицею суверенності, незалежності держави, обов’язків, прав і свобод людей. Тому й справедливо власне український Основний Закон і на сьогодні залишається одним з найкращих у світі за своїми соціальними та правовими аспектами.

Одночасно з вітаннями хочу сьогодні закликати всіх без винятку поважати Конституцію та жити за її принципами. І нехай вона завжди об’єднує нас у спільних прагненнях якнайшвидшої інтеграції України в європейську спільноту, стане запорукою розвитку нашої держави та громади, добробуту кожної родини зокрема.

Мирного неба! Разом - ми сила! Все буде Україна!

 

З повагою

Міський голова                Ярослав ПАРАЩИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень