Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Відбулося свято для дітей в День усиновлення

Дата: 30.09.2022 15:58
Кількість переглядів: 523

Фото без описуЩороку 30 вересня в Україні відзначають День усиновлення. Цьогоріч турбота про дітей має особливе значення, адже у зв’язку з повномасштабною війною, чимала кількість найменших українців залишились без батьківського тепла.

У День усиновлення, який відзначаємо сьогодні керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Петро Назар вручив подарункові набори (надані Львівською обласною організацією Товариства Червоного Хреста) дітям – сиротам, дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах та дітям, позбавлених батьківського піклування.

«Головне, щоб діти України усміхалися, щоб в їхніх іграх не звучали мотиви війни, щоб вони спокійно засинали у своїх ліжечках. Щоб вони виросли здоровими та успішними людьми. Хочу подякувати усім людям, які ухвалюють усвідомлене та відповідальне рішення – створити сім‘ю з дітьми, які через різні обставини її не мали», – зазначив очільник громади Ярослав Паращич.

Також дітей привітали начальник служби у справах дітей міської ради Ірина Стебівка, Християнська Церква Христа Спасителя міста Турки (Володимир) та молодь Християнської церкви.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень