Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 36-го чергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Дата: 30.09.2022 17:05
Кількість переглядів: 529

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 07.10.2022 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.Січових Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 36-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступники міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, старости, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Порядок денний:

 

  1. Про обрання лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 36-ї сесії 8 скликання.
  2. Про затвердження Угоди про співробітництво між містами ГРАНІЦЕ (Чеська Республіка) і ТУРКА (Україна)
  3. Про створення комісії по передачі майна з балансу Турківської міської ради на баланс відділу освіти, культури і туризму міської ради
  4. Про внесення змін та доповнень до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади для передачі об’єктів в оренду на аукціоні
  5. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди  нежитлових приміщень  загальною площею 118,6 м2 в м. Турка, вул. Молодіжна, буд 46,прим 22
  6. Про розгляд звернення ФОП Черкашин  Анатолія  Анатолійовича від 15.09.2022 №15-09/22, щодо надання згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна за адресою: Львівська область, Самбірський район, село Шум’яч, вулиця Садова, будинок 3а (нежитлова будівля - зерносховище)
  7. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачі їх в оренду ФГ «ЧАРКАШИН АНАТОЛІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ»
  8. Про проведення нормативної грошової оцінки земель Турківської міської ради Самбірського району Львівської області
  9. Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів передачі електричної енергії ПрАТ «Львівобленерго»
  10. Про резервування земельної ділянки по вул. Центральна (в центрі села Ісаї) орієнтованою площею 0,0275 га для тимчасової парковки громадського транспорту до земель запасу
  11. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в с.Ільник, комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області в оренду для розміщення, експлуатації об’єктів та споруд телекомунікацій (код 13.01 відповідно до КВЦПЗ)» ТзОВ «Юкрейн Тауер Компані»
  12. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в с.Розлуч, комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області в оренду для розміщення, експлуатації об’єктів та споруд телекомунікацій (код 13.01 відповідно до КВЦПЗ)» ТзОВ «Юкрейн Тауер Компані»
  13. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в с.Явора, комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області в оренду для розміщення, експлуатації об’єктів та споруд телекомунікацій (код 13.01 відповідно до КВЦПЗ)» ТзОВ «Юкрейн Тауер Компані»
  14. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в с.Вовче, комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області в оренду для розміщення, експлуатації об’єктів та споруд телекомунікацій (код 13.01 відповідно до КВЦПЗ)» ТзОВ «Юкрейн Тауер Компані»
  15. Про внесення змін в рішення 33 сесії 8 скликання від 30.06.2022р №1854 про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625587800:07:000:0152 ТзОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ» в короткострокову оренду терміном на 5-ть років для будівництва та обслуговування гідротехнічної рибопропускної споруди у створі водоскидної греблі Явірської ГЕС
  16. Про розгляд заяви Бойко І.Р.
  17. Про розгляд заяви Матвієнка О.В.
  18. Про розгляд заяви Миськів М.Є.
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки кадастровий номер 4625586900:01:004:0058 по  зміні цільового призначення з категорії ведення особистого селянського господарства в категорію під будівництво житлового будинку, господарських будівель і споруд Надич М.Ф.
  20. Про розгляд заяви Суп Д.В.
  21. Про розгляд заяви Ясінського О.С.
  22. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код КВЦПЗ – 02.01) кадастровий номер 4625510100:01:013:0146 на категорію під будівництво і обслуговування магазину з офісним та складськими приміщеннями Ільницькому О.М.
  23. Про скасування рішення виконавчого комітету від 13.02.2022 року №7 «Про розгляд заяви Павлик М.І. щодо встановлення тимчасової споруди (вагончика) для здійснення підприємницької діяльності по вул..Шевченка в м. Турка»
  24. Про затвердження фінансового плану КНП «Турківський центр первинної медико – санітарної допомоги» на 2022 рік
  25. Про внесення доповнень до Програми інформатизації «Цифрова Турківщина» на 2022-2024 роки
  26. Про затвердження тарифів платних послуг, які будуть надаватися  за навчання в Турківській дитячій музичній школі Турківської міської ради Самбірського району Львівської області на 2022 – 2023 навчальний період
  27. Про встановлення батьківської плати за харчування дітей в закладах освіти Турківської міської ради на 2022 рік
  28. Про розгляд звернення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Турківської міської ради»
  29. Про затвердження Програм
  30. Про внесення змін до показників бюджету Турківської міської територіальної громади на 2022 рік 13585000000
  31. Про затвердження (в новій редакції) Положення про відділ з питань надання адміністративних послуг та державної  реєстрації апарату Турківської  міської ради, його Регламенту та переліку адміністративних послуг.
  32. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради №26 від 27.11.2020 року «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу»
  33. Про перейменування вулиць

РІЗНЕ:

  1. Доповідь керуючого «Надлісництво Турка» державного підприємства «Самбірське лісове господарство»  Барабаша Василя Михайловича про роботу лісового господарства.
  2. Доповідь т.в.о. директора Турківського ДЛГП «Галсільліс» Хомика Миколи Івановича про роботу лісового господарства.
  3. Про розгляд звернення голови фракції «Європейська Солідарність» Лило М.В. про включення в порядок денний проєкту рішення «Про звернення депутатів Турківської міської ради Самбірського району Львівської області щодо необхідності визначення пріоритетів бюджетного фінансування, спрямованих на забезпечення обороноздатності держави та соціального захисту громадян при розгляді проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2023 рік»
  4. Про розгляд рішення Львівської обласної ради від 20.09.2022 року №401 та підтримання ЗВЕРНЕННЯ до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Генерального прокурора України, Служби безпеки України на Національної поліції України щодо припинення переслідувань волонтерів.

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ

БРОШУРА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень