A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Про зупинення дії рішення Турківської міської ради

Дата: 13.12.2022 14:21
Кількість переглядів: 185

Фото без описуПро зупинення дії рішення Турківської міської ради Самбірського району Львівської області від 01.12.2022 року № 1963 «Про затвердження кандидатури Юсипович С.С. на посаду старости села Розлуч Розлуцького старостинського округу на період увільнення від роботи Команяка В.З. у зв’язку із призовом його на військову службу під час мобілізації»

Відповідно до пунктів 19, 20 частини 4 статті 42 та пункту 4 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 2 статті 66 Регламенту Турківської міської ради VIII скликання, затвердженого рішенням Турківської міської ради від 24.12.2020 року № 54, з метою додержання законності у здійсненні місцевого самоврядування,

З О Б О В ' Я З У Ю:

 1. Зупинити рішення Турківської міської ради Самбірського району Львівської області від 01.12.2022 року № 1963 «Про затвердження кандидатури Юсипович С.С. на посаду старости села Розлуч Розлуцького старостинського округу на період увільнення від роботи Команяка В.З. у зв’язку із призовом його на військову службу під час мобілізації».

 

2. Внести на повторний розгляд сесії Турківської міської ради рішення 37 чергової сесії Турківської міської ради Самбірського району Львівської області 8 скликання від 01.12.2022 року № 1963 «Про затвердження кандидатури Юсипович С.С. на посаду старости села Розлуч Розлуцького старостинського округу на період увільнення від роботи Команяка В.З. у зв’язку із призовом його на військову службу під час мобілізації», із зауваженнями, що додаються.

3. З метою повторного розгляду рішення 37 чергової сесії 8 скликання Турківської міської ради Самбірського району Львівської області від 01.12.2022 року № 1963 «Про затвердження кандидатури Юсипович С.С. на посаду старости села Розлуч Розлуцького старостинського округу на період увільнення від роботи Команяка В.З. у зв’язку із призовом його на військову службу під час мобілізації», скликати засідання позачергової     38 сесії 8 скликання Турківської міської ради 16 грудня 2022 року о 10:00 годині, в приміщенні Турківської міської ради за адресою: м.Турка, вул. Січових Стрільців, 62 (сесійна зала, ІІІ поверх).

 

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Міський голова                                                        Ярослав ПАРАЩИЧ

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень