A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Тренінг “Ефективна комунікація – ефективна допомога"

Дата: 29.02.2024 10:43
Кількість переглядів: 74

Фото без описуМіністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України інформує, що Громадська організація «Громадський холдинг «Група Впливу» з огляду на регулярні зміни законодавства в сфері прав внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО) та необхідність вчасної та якісної комунікації, планує провести онлайн-тренінг для представників/ць місцевого самоврядування та військових адміністрацій, які відповідають за підготовку та поширення інформації для ВПО та запрошує зацікавлених осіб на навчання.

Тренінг “Ефективна комунікація – ефективна допомога. Як місцевим громадам покращити інформування ВПО в інтернеті й соцмережах” відбудеться 14 березня з 14:00 до 18:00 на платформі Zoom.

На заході будуть надані рекомендації по поширенню інформації для ВПО, надані інструменти, представлені приклади успішної та неуспішної комунікації, створена можливість для обміну досвідом та знаходження інноваційних способів спілкування з ВПО.

Проведення онлайн-тренінгу відбудеться із залученням експертки в інтернет-комунікації та експертки з питань впровадження стандартів інформаційної доступності. Дане навчання організовано Громадським холдингом “Група впливу” за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та британської допомоги (UK aid) від уряду Великої Британії.

Для участі потрібно зареєструватися (Реєстрація на Тренінг з комунікації_14 березня 2024 р. (google.com)) до 7 березня 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень