A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ТУРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАТВЕРДИЛА ПЕРЕЛІК ПРИМІЩЕНЬ ДЛЯ НАДАННЯ В ОРЕНДУ ЧЕРЕЗ АУКЦІОН

Турківська  міська рада на засіданні у четвер, 30 вересня, доповнила перелік об’єктів комунальної  власності,що будуть предані в оренду через електронний  аукціон у 2021 році. 

15:42 01.10.2021

До Дня усиновлення в міській раді відбувся захід

В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Це надзвичайно тепле свято людяності та милосердя, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

15:12 01.10.2021

Творча зустріч сучасного українського поета, члена Національної спілки письменників України Василя Лило

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек сьогодні, 30 вересня, в актовій залі Турківської дитячої музичної школи відбулася творча зустріч сучасного українського поета, члена Національної спілки письменників України Василя Лило. На зустрічі присутні: керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Юрій Лило, в.о.начальника відділу освіти, культури і туризму міської ради Михайло Блажівський, завідувачка сектору культури відділу освіти, культури і туризму Лілія Яворська, директор Турківського міського народного дому Петро Косачевич, директор публічної бібліотеки міської ради Ганна Семків, бібліотекарі міської ради, громадськість та учнівська молодь.

17:03 30.09.2021

Відбулося 21-е чергове засідання сесії Турківської міської ради 8 скликання

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 30.09.2021 року сьогодні, 30 вересня, в залі засідань міської ради відбулося 21-е чергове засідання сесії Турківської міської ради 8 скликання.

14:24 30.09.2021

Привітання міського голови Ярослава Паращича з Днем усиновлення

В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

09:01 30.09.2021

Шановні бібліотекарі!

30 вересня в Україні відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури.

09:00 30.09.2021

В сесійній залі міської ради відбулося засідання постійної депутатської комісії

У ході підготовки 21 чергового засідання сесії Турківської міської ради 8 скликання сьогодні, 29 вересня, в сесійній залі міської ради відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, законності, правопорядку, прав людини, соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності, туризму, міжнародної співпраці, середнього і малого бізнесу з розглядом питань, що вносяться до порядку денного пленарного засідання. Взяли участь у даному заході секретар міської ради Олександр Гвоздінський, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Юрій Лило та члени постійної депутатської комісії. На засіданні члени постійної комісії обговорили й опрацювали всі питання порядку денного, прийшли до згоди з усіх питань та прийняли рішення, щодо внесення їх на розгляд чергової сесії міської ради з деякими уточненнями та доповненнями.

16:24 29.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень