Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Скликання 3-го позачергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Скликання 3-го позачергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 31.12.2020 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 3-е позачергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

17:00 29.12.2020

Оздоровлення потерпілих за кошти Фонду!

Оздоровлення потерпілих за кошти Фонду!

Старосамбірське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області інформує, що відповідно до Порядку відшкодування витрат за надані послуги санаторно-курортним закладам за вибором потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, затвердженого постановою правління Фонду від 24.05.2017 №33, потерпілі від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання мають право на лікування за власним вибором у санаторно-курортних закладах згідно з потребою, визначеною висновками медико-соціальної експертної комісії (далі - висновок МСЕК) та індивідуальною програмою реабілітації особи з інвалідністю (за наявності) за прямими наслідками виробничої травми чи професійного захворювання. Потерпілі (за потреби супроводжуючі особи) мають право на санаторно-курортне лікування згідно з рішенням МСЕК:

16:45 29.12.2020

Реабілітація для учасників АТО (ООС)

Реабілітація для учасників АТО (ООС)

Старосамбірське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області нагадує, що відповідно до Порядку відшкодування витрат за надані соціальні послуги з лікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування України (із змінами ), затвердженого постановою правління Фонду від 13.07.2017 № 39, особи, що брали безпосередню участь в антитерористичній операції (далі – учасники АТО/ООС), мають право один раз після демобілізації, за наявності відповідних медичних показань на лікування (у супроводі членів сім’ї - чоловік/дружина, неповнолітні діти) в реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу за профілем медико-психологічна реабілітація.

16:43 29.12.2020

Проект «БЕЗПЕЧНЕ МІСТО ТУРКА» успішно реалізовано!

Проект «БЕЗПЕЧНЕ МІСТО ТУРКА» успішно реалізовано!

Турківською міською радою в рамках умов конкурсу проектів Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад успішно реалізовано проект «БЕЗПЕЧНЕ МІСТО ТУРКА». В результаті цього на перехресті вулиці Січових Стрільців та Міцкевича встановлено дві камери відеонагляду та інші дві камери відеонагляду на трасі Н13 на перехресті при в’їзді в м. Турка. В Турківському відділенні поліції Самбірського відділу поліції встановлено пульт реагування і після завершення налагодження системи та її тестування, відбуватиметься моніторинг ситуації на дорозі в зазначених місцях в режимі реального часу. Замовником робіт виступила Турківська міська рада, виконавцем – ТОВ «Інженіринг-Аналітика», а технічний нагляд здійснював ФОП Онисько Тарас Ярославович. Виведення.

14:57 29.12.2020

Повідомлення про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації

Повідомлення про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації

Турківська міська рада повідомляє, що з 22.12.2020р. розпочинається процедура проведення громадських слухань для врахування громадських інтересів щодо розроблення проекту детального плану території земельної ділянки комунальної власності під будівництво та обслуговування індивідуального гаража гр.Фазан Лідією Іванівною площею 0,0042га в м.Турка, вул.Молодіжна Турківського району Львівської області.

17:00 22.12.2020

16 грудня буде проводитись навчальне оповіщення населення сигналами цивільного захисту

16 грудня буде проводитись навчальне оповіщення населення сигналами цивільного захисту

З метою перевірки рівня готовності територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення 16 грудня 2020 року у період з 14:50 год. до 14:55 год. проводитиметься навчальне оповіщення населення м. Львова та області сигналами цивільного захисту. Будуть увімкнені електросирени.

13:59 15.12.2020

Скликання 2-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Скликання 2-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови - 24 грудня 2020 року о 10:00 годині в залі засідань ради (м.Турка, вул.С.Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 2-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

14:33 14.12.2020

Проект бюджету 2021

Проект бюджету 2021

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету на якому схвалено проект бюджету Турківської міської ради на 2021 рік.

14:34 11.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень