Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРИПИНЕННЯ ВОДОПОСТАЧАННЯ 10-11 СЕРПНЯ 2017 РОКУ

ПРИПИНЕННЯ ВОДОПОСТАЧАННЯ 10-11 СЕРПНЯ 2017 РОКУ

ПРИПИНЕННЯ ВОДОПОСТАЧАННЯ 10-11 СЕРПНЯ 2017 РОКУ У зв’язку з проведенням регламентних аварійно-відновлювальних робіт на водогоні у місті Турка 10-11 серпня 2017 року водопостачання буде припинено. Роботи проводитиме спеціаліст по водопостачанню та водовідведенню (Бахур М.Ф.).  Просимо вибачення за тимчасові незручності!

11:55 08.08.2017

Сортувати сміття може кожен

Сортувати сміття може кожен

Не потрібно мікроскопа, аби побачити, скільки кожного дня на вулицях нашого міста назбирується сміття. Це у сміттєвих баках його – через край, а на стихійних звалищах і поготів. Безперечно, що таке накопичення різних побутових відходів становить велику загрозу не лише довкіллю, а, в першу чергу, здоров’ю людей. Тому багато хто з турківчан сьогодні висловлює думку, аби сортувати сміття, і окремі з них мають бажання це робити. Наприклад, п. Галина Піча просить житлово-комунальну службу знайти майданчик біля військкомату, аби поставити тут знову спеціальний ящик для збору пластикових пляшок. Такий ящик уже стоїть біля міського стадіону та на вул. Молодіжна. І в них давно скидають пляшки. Щоправда, пластикові пляшки люди викидають цілими, а потрібно, перш, ніж викинути пляшку в сміттєвий бак, спресувати її. Тобто надати такої форми, щоби вона не займала багато місця в сміттєвому баку. За словами п. Галини, мовчати не треба, людей слід учити сортувати сміття – окремо збирати у мішки чи пакети папір, скло та пластик, адже рано чи пізно справа до цього дійде, просто чим скоріше взятися за сортування, тим краще буде для нас усіх. На своїх присадибних ділянках, вона радить, усі господарі можуть зробити спеціальні ями –контейнери для перегнивання рослинних решток – скошеної трави, листя, частини харчових відходів. У результаті можна отримати непогане органічне добриво.

09:23 08.08.2017

Погашення марки

Погашення марки

У перший день свята 02.08.2017 року в м.Турка на майдані Т.Шевченка за участі Турківського міського голови Когута Г.Й. координатора Всесвітніх Бойківських Вестин Косачевича П.І. та керівництва району відбулося урочисте погашення художньо-поштової марки, випущеної «Укрпоштою» спеціально до Шостих Всесвітніх Бойківських Фестин.

15:50 02.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень