A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Захід з нагоди відзначення 26-ї річниці Конституції України

Дата: 28.06.2022 12:03
Кількість переглядів: 525

Фото без опису26 років тому відбулася значима історична подія, була прийнята Конституція Незалежної України. Відтоді та до сьогодення 28 червня вписане у календар червоними літерами, адже – це день народження Основного Закону держави. 

Сьогодні, 28 червня, на майдані Шевченка міста за участі Турківського міського голови Ярослава Паращича, начальників структурних підрозділів міської ради, керівників підприємств, установ та працівників громади відбувся захід з нагоди відзначення 26-ї річниці Конституції України.

Захід розпочався з виконання Державного Гімну України, після чого присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять військових, правоохоронців і добровольців, які загинули, захищаючи незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Ярослав Паращич: «26 років тому 28 червня Україна отримала довгоочікуваний Основний Закон, значення якого неможливо переоцінити. Власне з ухваленням Конституції України розпочалася нова епоха в історії, в якій назавжди законодавчо закріпилися прадавні прагнення українського народу жити в незалежній та самостійній державі.

У день свята бажаю вам міцного здоров’я, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень. Мирного нам неба!».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень