A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Участь керівництва міської ради  Zoom-конференції

Участь керівництва міської ради Zoom-конференції

Сьогодні, 9 липня, перший заступник міського голови Олег Гришканич та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Юрій Лило взяли участь Zoom-конференції під головуванням заступника голови Львівської облдержадміністрації Івана Собка. Також були присутні заступник головного лікаря КНП « ТЦ ПМСД» Іван Нагайко та директор НКП «Турківська ЦМР» Костянтин Коробов. На порядку денному розглянуто наступні питання, а саме:

12:20 09.07.2021

Перший заступник міського голови Олег Гришканич взяв участь Zoom-конференції голови Львівської обласної ради Ірини Гримак

Перший заступник міського голови Олег Гришканич взяв участь Zoom-конференції голови Львівської обласної ради Ірини Гримак

Сьогодні, 9 липня, перший заступник міського голови Олег Гришканич взяв участь Zoom-конференції голови Львівської обласної ради Ірини Гримак. На порядку денному розглянуто чотири питання, а саме:

09:35 09.07.2021

Засідання постійної депутатської комісії

Засідання постійної депутатської комісії

Сьогодні, 8 липня, в сесійній залі міської ради за участю першого заступника міського голови Олега Гришканича, секретаря міської ради Олександра Гвоздінського та членів комісії відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань агропромислового розвитку, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища, архітектури, містобудування та діяльності житлово-комунального господарства. На порядку денному розглянуто 43 заяви стосовно земельних питань, з усіх питань прийняли рішення щодо внесення їх на розгляд чергової сесії міської ради з деякими уточненнями та доповненнями.

17:43 08.07.2021

Відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, комунальної власності та регуляторної політики

Відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, комунальної власності та регуляторної політики

У ході підготовки чергового пленарного засідання Турківської міської ради сьогодні, 8 липня, в сесійній залі міської ради за участю міського голови Ярослава Паращича, першого заступника міського голови Олега Гришканича та секретаря міської ради Олександра Гвоздінського відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, комунальної власності та регуляторної політики з розглядом питань, що вносяться до порядку денного пленарного засідання. Взяли участь у даному заході члени комісії та запрошені на комісію. На порядок денний засідання було винесено 36 питань.

12:32 08.07.2021

"На Івана, на Купала"

"На Івана, на Купала"

7 липня в міському парку міста Турки у Різдво Івана Хрестителя відбулися святкові заходи. Свято Івана Купала - це одне з найпопулярніших язичницьких свят краси, молодості і самоочищення, які пам'ятає наша історія. Купало символізує найвищий культ – культ Сонця. Головними атрибути і символи свята – вогонь і вода. Традиції святкування Івана Купала дійшли до нашого часу.

09:04 08.07.2021

Відбулося спільне засідання постійної депутатської комісій

Відбулося спільне засідання постійної депутатської комісій

У ході підготовки чергового засідання сесії Турківської міської ради сьогодні, 6 липня, в сесійній залі за участю секретаря міської ради Олександра Гвоздінського та членів комісії відбулося спільне засідання постійної депутатської комісій з гуманітарних питань та соціального захисту населення та з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, законності, правопорядку, прав людини, соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності, туризму, міжнародної співпраці, середнього і малого бізнесу.

16:39 06.07.2021

Нарада із старостами Турківської міської ради

Нарада із старостами Турківської міської ради

Сьогодні, 6 липня, під керівництвом міського голови Ярослава Паращича за участі заступника міського голови Степана Залуги, секретаря міської ради Олександра Гвоздінського та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Юрія Лила проведено нараду із старостами Турківської міської ради. На нараді обговорено питання щодо затвердження тарифів та про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів комунальних будинків та приватного сектору.

11:48 06.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень