A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася спільна нарада ВЗНС Самбірського районного управління з керівниками відділів освіти Турківської міської та Боринської селищної рад

У середу, 22 лютого, в приміщенні відділу освіти, культури і туризму Турківської міської ради відбулася спільна нарада ВЗНС Самбірського районного управління з керівниками відділів освіти Турківської міської та Боринської селищної рад за участі Лоштина Івана Богдановича - провідного інспектора ВЗНС Самбірського районного управління, Гришканича Олега Васильовича – першого заступника Турківського міського голови, Блажівського Михайла Миколайовича – начальника відділу освіти, культури і туризму Турківської міської ради, Волчанського Мирона Степановича – провідного спеціаліста відділу освіти, культури і туризму, Юричка Олега Олексійовича - заступника Боринського селищного голови, Манюх Оксани Михайлівни – начальника відділу освіти, культури, туризму молоді і спорту Боринської селищної ради, Гошівської Наталії Михайлівни – депутата Турківської міської ради, Кузана Володимира Михайловича – директора Вовченського ЗЗСО І-ІІІ ст., Гав’яка Миколи Ярославовича – директора Турківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 Турківської міської ради. На нараді було розглянуто питання відкриття нових класів безпеки і питання створення та функціонування дружин юних рятувальників-пожежників на базі ЗЗСО Турківської міської ради та на базі ЗЗСО Боринської селищної ради.

16:17 23.02.2023

Представниками Львівського обласного молодіжного центру проведено тренінг для молоді Турківщини

У середу, 22 лютого, в залі засідань міської ради представниками Львівського обласного молодіжного центру проведено тренінг для молоді, та нових бажаючих приєднатися до Турківської Молодіжної ради.

10:44 23.02.2023

Скликано чергове засідання сесії Турківської міської ради 8 скликання.

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови сьогодні, 23 лютого, в залі засідань міської ради скликано 40-е чергове засідання сесії Турківської міської ради 8 скликання.

10:30 23.02.2023

Стартував спільний проєкт Міністерства у справах ветеранів України та Червоного Хреста України з підтримки ветеранів війни, які отримали інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 16.02.2022 № 1393 «Про реалізацію спільного з Міжнародною Федерацією Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та Товариством Червоного Хреста України проєкту щодо надання підтримки особам з інвалідністю внаслідок війни» реалізується спільний проєкт Міністерства у справах ветеранів України та Червоного Хреста України з підтримки ветеранів війни, які отримали інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни, а саме надання грошової допомоги у розмірі 16 тисяч гривень ветеранам війни, які отримали інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни (далі – проєкт).

15:25 22.02.2023

Відбулося засідання постійної депутатської комісії

У ході підготовки чергового засідання сесії Турківської міської ради сьогодні, 22 лютого, під головуванням голови комісії Миколи Федаша за участі членів комісії відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, законності, правопорядку, прав людини, соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності, туризму, міжнародної співпраці, середнього і малого бізнесу з розглядом питань, що вносяться до порядку денного пленарного засідання.

14:41 22.02.2023

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК З ЗІРКАМИ СЕРІАЛУ

В суботу, 25 лютого 2023 року, з 10-ї години в місті Турка буде проведено Благодійний Ярмарок з зірками серіалу « Бойки і Байки», метою якої буде збір коштів на генератори для ЗСУ.

14:19 22.02.2023

У рамках Тижня пам'яті просимо 24 лютого 2023 року вшанувати хвилиною мовчання всіх: військових та цивільних, дорослих і дітей, чоловіків та жінок, загиблих через вторгнення рф в Україну

День 24 лютого назавжди запам'ятається як одна з трагічних сторінок історії сучасної України. Цього дня рік тому ворог віроломно увірвався в наш дім, у життя кожного українця. Жертвами повномасштабного вторгнення росії в незалежну та вільну Україну стали мільйони дорослих та дітей, які після 24 лютого залишилися без даху над головою, змушені були покинути рідні домівки, були депортовані, замордовані чи вбиті окупантами.

14:14 22.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень