A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні, 29 січня, в Україні відзначають 105-ту річницю бою під станцією Крути, що на Чернігівщині

Сьогодні віддаємо шану Героям Крут – молодим людям, які безстрашно стримували наступ більшовиків, хоч ті кількісно переважали у десять разів. І навіть за таких умов юнаки змогли суттєво прорідити ряди супротивника. 105 років тому ці хлопці затримали наступ на Київ. На жаль, частина з них пожертвували найцінніше – свої життя, хтось – отримав поранення, хтось – потрапив у полон. Пам’ятаємо подвиг кожного. Пам’ятаємо цю важливу сторінку української історії і щодня продовжуємо писати нашу нову історію.

09:32 29.01.2023

Відбулася нарада щодо встановлення тарифів на послугу вивезення твердих побутових відходів

Сьогодні, 27 січня, під керівництвом міського голови Ярослава Паращича, за участі першого заступника міського голови Олега Гришканича, заступника міського голови Степана Залуги, секретаря міської ради Олександра Гвоздінського, представників юридичного відділу міської ради, начальника відділу-головного бухгалтера міської ради,  представників КП «Турківське житлово-комунального господарство» проведено нараду щодо встановлення тарифів на послугу вивезення твердих побутових відходів.

15:09 27.01.2023

39-е чергове засідання сесії Турківської міської ради 8 скликання

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови сьогодні, 26 січня, в залі засідань міської ради відбувається 39-е чергове засідання сесії Турківської міської ради 8 скликання.

10:43 26.01.2023

Відбулося засідання постійної депутатської комісії

У ході підготовки чергового засідання сесії Турківської міської ради сьогодні, 25 січня, під головуванням голови комісії Миколи Федаша за участі секретаря міської ради Олександра Гвоздінського та членів комісії відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, законності, правопорядку, прав людини, соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності, туризму, міжнародної співпраці, середнього і малого бізнесу з розглядом питань, що вносяться до порядку денного пленарного засідання.

12:26 25.01.2023

Допомагаємо та віримо в наше світле майбутнє

З перших днів повномасштабного російського вторгнення волонтери Турківської громади об’єднались для допомоги Збройним силам України, які мужньо боронять нашу країну від фашистської навали.

11:28 25.01.2023

Оголошення для ВПО

У четвер, 26 січня 2023 року, о 12:00 год в приміщенні Турківської міської ради по вулиці С.Стрільців,62(І поверх) БФ «Право на захист» запрошує ВПО і представників приймаючої громади на юридичну і психологічну консультацію. Під час зустрічі з юристами ви дізнаєтесь про:

15:52 24.01.2023

Відбулося засідання постійної депутатської комісії

У ході підготовки до чергового пленарного засідання сесії Турківської міської ради сьогодні, 24 січня, за участі секретаря Турківської міської ради Олександра Гвоздінського та членів комісії відбулося засідання постійної депутатської комісії з гуманітарних питань та соціального захисту населення.

14:12 24.01.2023

Відбулося засідання постійної депутатської комісії

У ході підготовки чергового пленарного засідання сесії Турківської міської ради 23 січня 2023 року за участі секретаря міської ради Олександра Гвоздінського відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, комунальної власності та регуляторної політики з розглядом питань, що вносяться до порядку денного пленарного засідання. Взяли участь у даному заході члени комісії та запрошені на комісію.

13:18 24.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень