A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Турківщина урочисто відзначила День Державного Прапора України

Турківщина урочисто відзначила День Державного Прапора України

Сьогодні, 23 серпня, Турківщина урочисто відзначила День Державного Прапора України. З цієї нагоди у місті Турка біля пам’ятного знаку Тарасу Григоровичу Шевченку, відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України. Участь взяли керівники міста, представники організацій, установ міста, громадськість, жителі та гості міста.

11:34 23.08.2022

Відбулося засідання постійної депутатської комісії

Відбулося засідання постійної депутатської комісії

У ході підготовки чергового пленарного засідання сесії Турківської міської ради сьогодні, 22 серпня, під головуванням голови комісії Анатолія Славича за участю міського голови Ярослава Паращича, першого заступника міського голови Олега Гришканича, заступника міського голови Богдана Макаришина, секретаря міської ради Олександра Гвоздінського відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, комунальної власності та регуляторної політики з розглядом питань, що вносяться до порядку денного пленарного засідання. Взяли участь у даному заході члени комісії та запрошені на комісію.

13:52 22.08.2022

23 серпня – День державного прапора України

23 серпня – День державного прапора України

Державний прапор є символом країни, втіленням національної єдності, честі та гідності, адже вшанування прапора України – дань традицій державотворення, історії та сьогодення.

10:58 22.08.2022

Про встановлення обмежень щодо проведення  полювання та регулювання питань мисливства  в період воєнного стану на території  Турківської міської територіальної громади

Про встановлення обмежень щодо проведення полювання та регулювання питань мисливства в період воєнного стану на території Турківської міської територіальної громади

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», статті 8 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», Закону України «Про оборону України», Указу Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», наказу начальника Львівської обласної військової адміністрації від 08.08.2022 р. №154/22 «Про встановлення обмежень щодо проведення полювання та регулювання питань мисливства в період воєнного стану на території Львівської області», з метою запобігання загрози життю та заподіяння шкоди здоров’ю населення на території Львівської області,

09:55 22.08.2022

Скликання 35-го позачергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Скликання 35-го позачергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 30.08.2022 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.Січових Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 35-е позачергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

13:12 17.08.2022

Участь у Zoom-нараді

Участь у Zoom-нараді

Сьогодні, 17 серпня, перший заступник міського голови Олег Гришканич та головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики Олег Сподарик прийняли участь у Zoom-нараді з питання впровадження заходів з підвищення енергоефективності, в тому числі реконструкції зовнішніх і внутрішніх теплових мереж, встановленні ІТП, будівництві та реконструкції котелень, на об’єктах, які перебувають у власності територіальних громад, відповідно до розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 11.08.2022 №249/0/5-22ВА.

10:21 17.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень