A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Програма для підтримки молоді під назвою «Об’єднані»

Програма для підтримки молоді під назвою «Об’єднані»

Управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації спільно з Українською Академією Лідерства з міста Харків та Львівським обласним молодіжним центром запустили мотиваційну програму для підтримки молоді під назвою «Об’єднані». Це одноденна програма неформальної освіти для молоді віком від 14-17 років з територіальних громад Львівської області та молоді з числа ВПО, яка будується на поєднанні елементів емоційного, інтелектуального та суспільного розвитку на основі цінностей Української Академії Лідерства та реалізується на базі молодіжних просторів в громадах області. Програма передбачає заняття із командоутворення, розвитку критичного мислення та ораторського мистецтва, волонтерського менеджменту. Учасниками програми є 50% внутрішньо-переміщених осіб, 50% місцевої молоді. Детальніше про програму за посиланням: https://loda.gov.ua/news/30207 Відеовідгуки учасників програми: https://fb.watch/ebCfJsuqEA/ Для того, щоб команда мотиваційної програми «Об'єднані» завітала до вашої громади, потрібно заповнити реєстраційну форму - https://cutt.ly/ALJDiAH Дедлайн реєстрації – 31 липня 2022 року.

15:41 21.07.2022

Допомога від Польських друзів

Допомога від Польських друзів

 У вівторок (19.07) нас відвідали наші хороші друзі та передали для Турківщини  гуманітарну допомогу від Gmina Nozdrzec  та людей доброї волі з Польщі.

15:05 20.07.2022

Сьогодні Турківщину відвідали волонтери іспанської організації

Сьогодні Турківщину відвідали волонтери іспанської організації

Сьогодні, 20 липня, волонтерами іспанської організації Remar S.O.S проводиться акція (безоплатний обід усім, хто цього потребує). Намет розташований в центрі міста на майдані Т.Шевченка поблизу культурного центру "Україна". Для внутрішньо переміщених осіб проводиться видача продуктових наборів.

13:57 20.07.2022

Увага! Важлива інформація

Увага! Важлива інформація

При різкому пониженні рівня води у водозабірнику Турківська міська рада повідомляє про можливе припинення водопостачання з 18 липня 2022 року у місті Турка.

09:20 18.07.2022

Ярослав Паращич вручив подяку Християнській церкві "Христа Спасителя" місіонеру Володимиру

Ярослав Паращич вручив подяку Християнській церкві "Христа Спасителя" місіонеру Володимиру

Сьогодні , 14 липня, міський голова Ярослав Паращич вручив подяку Християнській церкві «Христа Спасителя» місіонеру Володимиру за надану неодноразово гуманітарну допомогу, для підтримки тимчасово переміщених осіб, матерів та дітей, які прибули до міста Турки з метою отримання тимчасового прихистку тікаючи від російської агресії та постійну підтримку розвитку Турківської громади.

15:37 14.07.2022

Турківщина в сльозах: місто попрощалося з 47-річним Героєм - ІВАНОМ БОРДУНОМ

Турківщина в сльозах: місто попрощалося з 47-річним Героєм - ІВАНОМ БОРДУНОМ

Сьогодні, 13 липня 2022 року, Турківщина прощалася з БОРДУНОМ ІВАНОМ ПАВЛОВИЧЕМ, 10.12.1974 року народження, уродженця і мешканця міста Турки Львівської області, який в ході героїчної оборони незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України 07 липня 2022 року загинув поблизу населеного пункту Сіверськ, Бахмутського району, Донецької області.

11:55 13.07.2022

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Велике прохання до всіх мешканців Турківщини! Належно та гідно зустріньмо загиблого Захисника України - Івана БОРДУНА живим коридором.

12:19 12.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень