A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося засідання виконавчого комітету Турківської міської ради

Відбулося засідання виконавчого комітету Турківської міської ради

Сьогодні, 29 березня, відбулося засідання виконавчого комітету Турківської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ярослава Паращича, за участі секретаря міської ради Олександра Гвоздінського, першого заступника міського голови Олега Гришканича, членів виконавчого комітету, старостів та запрошених. У ході засідання розглянуто такі питання порядку денного:

11:10 29.03.2022

Гуманітарна допомога нашим захисникам

Гуманітарна допомога нашим захисникам

Турківською міською радою було відправлено у 80-ту бригаду гуманітарну допомогу з продуктами харчування, засобами гігієни, для наших воїнів та людям, котрі цього потребують.

09:36 28.03.2022

Засідання сесії Турківської міської ради

Засідання сесії Турківської міської ради

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови сьогодні, 18 березня, під керівництвом міського голови Ярослава Паращича за участю секретаря міської ради Олександра Гвоздінського в залі засідань міської ради проходить 30-е засідання сесії Турківської міської ради 8 скликання.

10:46 18.03.2022

Гуманітарна допомога

Гуманітарна допомога

16 березня Турківською міською радою було відправлено гуманітарну допомогу у місто Васильків Київської області з продуктами харчування, засобами гігієни та дитячого харчування.

10:11 18.03.2022

Відбулося засідання постійної депутатської комісії

Відбулося засідання постійної депутатської комісії

У ході підготовки до чергового пленарного засідання сесії Турківської міської ради 17 березня, під керівництвом голови комісії Петра Юдицького та членів комісії відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань агропромислового розвитку, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища, архітектури, містобудування та діяльності житлово-комунального господарства. На порядку денному розглянуто земельні питання, з усіх питань прийняли рішення щодо внесення їх на розгляд чергової сесії міської ради з деякими уточненнями та доповненнями.

10:02 18.03.2022

Допомога нашим воїнам

Допомога нашим воїнам

15 березня 2022 року Турківською міською радою було відправлено у 80-ту бригаду одну машину з продуктами харчування, засобами гігієни, для наших воїнів та людей, котрі цього потребують. Щира подяка Турківській громаді і волонтерам, які доставили до місця призначення.

09:44 18.03.2022

Допомога нашим воїнам-захисникам

Допомога нашим воїнам-захисникам

Турківською міською радою було відправлено на Київщину ще одну машину з продуктами харчування, засобами гігієни, дитячим харчуванням для наших воїнів та людей, котрі цього потребують. Щира подяка нашому отцю Володимиру, який доставив до місця призначення. Окрема подяка тим, що змогли забезпечити нас всім необхідним. Наші славні господиньки готують найсмачніші вареники та пиріжки.

09:32 17.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень