A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася селекторна нарада під головуванням Міністра охорони здоров’я України - Віктора Ляшка

На виконання листа Міністерства охорони здоров’я України №26-04/2615/2-22 від 31.01.2022 сьогодні, 1 лютого, за участю секретаря міської ради Олександра Гвоздінського та керівництва підприємства охорони здоров'я відбулася селекторна нарада під головуванням Міністра охорони здоров’я України - Віктора Ляшка. На нараді розглядалися питання щодо пришвидшення досягнення цільових показників охоплення вакцинацією проти COVID-19 та захисту насамперед осіб віком старше 60 років, які знаходяться в групі медичного ризику.

15:08 01.02.2022

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 31 січня, відбулася апаратна нарада у міського голови Ярослава Паращича за участю секретаря міської ради Олександра Гвоздінського з керівниками установ, організацій міста та структурних підрозділів міської ради. Керівники відділів та установ доповіли про проведену роботу, зазначили проблемні питання та шляхи їх вирішення.

11:06 31.01.2022

Повідомлення про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації

Турківська міська рада повідомляє, що з 28.01.2022р. розпочинається процедура проведення громадських слухань для врахування громадських інтересів щодо розроблення проекту детального плану території земельної ділянки під будівництво та обслуговування бази відпочинку площею 0,6844га в с.Розлуч Самбірського району Львівської області.

16:03 28.01.2022

Участь у семінарі

27 - 28 січня, секретар міської ради Олександр Гвоздінський, головні спеціалісти юридичного відділу Микола Лило та Іван Стефаник взяли участь у двохденному семінарі на тему: « Стратегія – основа сталого розвитку громади» та «Стратегічне планування: як організувати процес розробки стратегій місцевого розвитку та забезпечити подальше ефективне впровадження?».

12:42 28.01.2022

В Турківському професійному ліцеї відкрили оновлений корпус практичного центру з підготовки висококваліфікованих робітників з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування

27 січня в Турківському професійному ліцеї відкрили оновлений корпус практичного центру з підготовки висококваліфікованих робітників з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування». Участь у відкритті взяли голова Самбірської РДА Іван Ільчишин, депутат Львівської обласної ради Михайло Дзюдзь, міський голова Турківської міської ради Ярослав Паращич, перший заступник міського голови Олег Гришканич та ін..

10:18 28.01.2022

Відбулося 29-е чергове засідання сесії Турківської міської ради 8 скликання

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови сьогодні, 27 січня, в залі засідань міської ради відбулося 29-е чергове засідання сесії Турківської міської ради 8 скликання.

16:41 27.01.2022

Інформаційне повідомлення про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомості комунального майна Турківської міської ради

Інформаційне повідомлення про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомості комунального  майна  Турківської  міської  ради

16:01 27.01.2022

Засідання Громадської ради при Турківській міській раді

26 січня відбулося засідання Громадської ради при Турківській міській раді, провів засідання голова ради Андрій Дубравський. У засіданні Громадської ради взяла участь члени громадської ради та секретар міської ради Олександр Гвоздінський.

15:09 27.01.2022

Засідання комісії ТЕБ і НС Турківської міської ради

26 січня під керівництвом міського голови Ярослава Паращича за участю членів комісії ТЕБ і НС відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Турківської міської ради. На засіданні членами комісії розглянуто питання про встановлення додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів із запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом  SARS-CoV-2.

11:30 27.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень